Merhaba canım KK uyelerii
Zor zamanları atlattıktan sonra yine sacma mevzulara takıldım insanın doğasında var herhal

3-4 aydır hayatımda biri var ancak adı konmamış bir ilişki .Bu durum benden kaynaklanıyor ,icimde şupheler var emin olamıyor hemen guvenemiyorum .Aslında bir arkadaşlık ilişkisi de yok iltifatlar şiirler guzel sozler var konuşmalarda..
Guven sorunum babamın iğrenc mesajlarını yakalamakla başladıı . Annem cok zorlu bir ameliyata girecekti o haftasında bile herhalde annem kendi canının derdine duşunce mesajlaşmış kadınlarla ..Ama nasıl mesajlar para karşılığında sexting , cıplak fotoğraflar .. o zaman anladım ki erkeklere guvenilmez . Cok ağladım cok yıprandım .Evlensem bile 5-10 yıl surekli acaba beni aldatacak mı duşuneceğim herhaldee .. off cok sacma biliyorum ama bir kız cocuğu icin cok zor anlayınn beni
Neyse bu cocukla 2.defa buluşacağız bu sefer bir karara varacağım . İlk buluşmada aşırı bir cekim hissetmedim ama huzurluydu saatlerce konuşmak vakit gecirmek guzel hissettirdi .Bu yuzden hemen kestirip atma dedimm

Biz neyiz sormaktansa sence biz anlaşabilir miyiz mi diyeyim ? Daha iyi tanımak icin nelere dikkat edeyim ?