Merhaba bayanlar, ben 31 yaşında bir gıda şirketinde operatorluk yapıyorum. 6 senelik bir evliliğim var ve 2 tane oğlumuz var. Eşim benden 10 yaş buyuk ama oldukca genc gosteren birisi. Konum şu coğu kişi beni over beğenir hatta kayınvalidem bundan dem vurur eşimin yanında ama eşim duymamış gibi kimsenin bunu bana soylemesini bile cekemez ve katlanamaz. Bu yalnızca guzellik icin değil, herhangi bir beceri ve başarı icin de gecerli. Bende surekli onu oven ve sayan biriyim ama hal boyle olunca artık bende o bana nasıl davranıyorsa o şekilde davranmaya başladım. Aramızda ilgisizlik VS kesinlikle yok ve oturup konuştum bunu da pek hatrı sayılır bir cevap alamadım. Kac kez başka bayanları koruma adı altında ornek veriyorum gecen gun evimizin girişinde sitede bir bayan eşimle birlikte iceri girmiş guvenlik ona bir şey soylemiş anlamdım diyor ama bayan guvenliğe yemek yapmadım daha deyip başından savmış bana gorduysen o bayanı tanıyor musun dedi bende ne alaka dedim anlattı olanı bu durumda bende sanane sana ne oluyor Allah aşkına dedim, bu tarz şeyleri surekli oluyor. Bir de dışarı cıktığımız zaman bir cift goruyoruz diyelim kadın guzel eşi ona gore daha cirkin hemen hic olmuş mu şimdi diyor ama erkek bayandan daha ustun olunca gorsel olarak onda sesi cıkmıyor. Son olarak calıştığı iş yerinde yeni sayılır ve ustlerinde calışan bayanlardan bir kacına ismi ile hitap ettiğini fark ettim bu duruma da el attım cunku ben iş yerimde iş verdiğim işcime bile kesinlikle ismi ile hitap etmiyorum ve oyle bir durum olsa zaten eşim bunu da problem eder. Bu durumda ben aynısını yapsam kabul etmezsin ama kendin ne icin gereksiz bir samimiyet kuruyorsun hemen cevabı herkes oyle diyor ama sen herkes değilsin. Onlar soylesin sen soyleme dedim benim yanımda artık demiyor telefonda VS. Fakat iş yerinde nasıldır bilmiyorum. Bana onereceğiniz bir şey var mıdır? Onunla nasıl konuşmalıyım? Veya ona nasıl davranmalıyım? Belki cok buyuk sıkıntılar değil ama bu durumlar beni hayli rahatsız ediyor. Onerilerinizi bekliyorum..