Arkadaşlar selamlar, bayadır siteye uğramıyordum. İnsan bir derde duşmesin, care ararken tekrar geldim. Tabii careyi burada aramaktan değil ama benzer şeyler yaşayanlardan fikir alabilmek ve belki biraz rahatlamak amac.. 1,5 yıllık gercekten cok ama cok guzel giden bir ilişkim vardı. Ben bile nasıl bu kadar mukemmel olabilir bir şey ve bir adam diyordum. Ben 28 yaşındayım, sevgilim 30 yaşındaydı. Benden onceki ilişkileri hep cok kısa surmuş, en uzunu bizimki kadar olmuş ama surekli tartışırdık demişti bir keresinde. Bizim bir elin parmağını gecmeyecek sacma konularımız oldu sadece. Ben uzun sureli kotu bir ilişkiden cıkmıştım, kimseyi hayatıma dahil etmek istemiyordum. Sonra bir gun iş yerinde bir arkadaşın nikahında doğru duzgun bir konuşmamız oldu diyebilirim.. Ondan sonra hep birilerine beni sormuş, kırk takla attı hayatıma girmek icin. Ben o kadar kotuyum ki o zamanlar (eskisini sevdiğimden değil, kendimi onca sure mutsuz olduğum bir ilişkide tutmanın değersizliğinden) O hep istedi beni, ben onu uzmemek icin bir ilişkiye başlayabileceğimden emin olmak istedim. Velhasıl olduk sonunda ve cok guzeldi. Cok anlayışlı, sakin yapılı ama cok eğlenceli, her istediğimi yapan, ilişkide gercekten el ustunde tutan bir insandı ve sevgisini cok guzel belli eder, cok guzel sozler soylerdi. Ben de tabii kaptırdım Neyse arkadaşlar kotuyken de hemen en ufak tartışmada cozmek yerine bitirmek isterdi. Ona o kadar emek verdim ve oyle guzel anılar biriktirmesini sağladım ki kimseden gormediği ilgili ve sevgiyi gordu. Bir keresinde benim gibi yaklaşan kimse olmadığı icin belki afallıyorum, gitmeyeceğim diyenler gittiği icin belki demişti. Terk edilmek korkusu mu, yoksa bir kere tartışınca hep oyle devam edecek korkusu mu bilmiyorum. Bir de iş sebebiyle hayatı değişiyor şehir dışına, belki daha da uzağa gidecek. Biraz ciddileşecek diye korktuğunu da duşunuyorum cunku evliliğe karşı bir onyargısı olduğunu duşundum hep, oyle de duyuyordum yani biraz. Ama kucuk değilsin ki ya, hicbir ilişki mukemmel de değil. Eminim kimseden aynı şeyleri goremeyecek bir daha biliyorum. O istemedikce ben anlam vermeye calıştım, benim sucummuş gibi aksettirdi cunku bazı şeyleri, o zaman konuşarak cozebiliriz dedim baya bir sure konuşmaktan da kactı. Başka turlusunu bilmiyor, 30 yaşında ama ilişkilerde cok acemi olduğunu duşunuyorum, ya da ben boyle olduğum icin benden yuzlerce bulabileceğini sanıyor, bilmiyorum.. Sorunumuz benim anladığım, onun onemli bir anında yanında olmadığımı soylemesi (ki bu sureye kadar hicbir şey duşunmek istemiyorum, hayatımda başka hicbir şey olmasını istemiyorum demesine rağmen), bir arkadaş mevzusu vardı bu konuda biraz olsun yanımda olmasını istedim, yapıcılığımı korudum ama yapıcı olmamakla sucladı. İnsanlar mutlu mesut evliliklerine bakarken biz neden başka insanlar yuzunden tartışıyoruz bak bu bize zarar veriyor dedim ama olmadı. En son zorla goruşmeye ikna olduğunda beyefendi, hep aklıma eseni yaptığımı, onun fikirlerini onemsemediğimi soyledi, cok yazdım, aradım, gittim evet ama birbirimizi yanlış anladıysak cozelim istedim. Cunku maalesef yeminler, sozler havada ucuşuyordu, bunun bana verdiği guvenle adım at boşver dedim, gururum ezildi. En son istemiyorum, oyle bir duygum yok dedi. Benim ona soylemeye hic cesaret edemediğim bir şeyi soyledi. Gercekten anlamıyorum bu devirde bu kadar uyumlu olduğun, eğlendiğin, sevdiğin, gulduğun, sana sadık ve durust, her koşulda yanında dimdik duracak ve fiziksel olarak da hep harika bulduğunu soylediğin bir insanı bu kadar kolay silebilir mi insan? Kolay mı kuruluyor ilişkiler, kolay mı guveniliyor insana.. Şunu soyleyebilirim ki hic sevmemiş derseniz arkadaşlar başka ilişkiler de yaşadım ya da yaşayanlardan gordum. Gercekten kayboluyorduk birbirimizin gozlerinde, herkes ideal ciftsiniz falan diyordu. Nasıl oldu hic anlamadım.. Bu kadar net şekilde duvar oren, iten, istemiyorum, duygum yok diyen insan (biraz da inatcı, gamsız bir insan) anlar mı kıymetini? Bir şeylerin yarım kaldığını hissediyorum icimde.. Hayal kurduğunu soyleyen bir adam bu kadar kolay gidebilir mi? Kaybetmeyi nasıl alır goze? Sevgiyle, pişmanlıkla donmesini isterdim ama bazen sadece pişman olsa da olur diyorum boyle donmeyecekse. Yaşadığım zor şeylerden sonra beni ikna etti girdi hayatıma ve ben tekrar dağıldım.. Sahiplenemedi ilişkimizi zorluklarda, sadece iyiyken iyiymişiz, kotuyken bir hicmişim gibi.. Yaşayan varsa bunu beri gelsin lutfen. Duyduğum ve gorduğum coğu erkekte olduğu gibi bu zamana kadar erkek arkadaşlarım geri dondu hep buyuk ya da kucuk bir adımla ama onu bilemiyorum, anlayamıyorum. İlk defa birinde bu kadar takılı kalıyorum. En son uzuncana bir mesajla (maalesef ) bir ozetini yaptım bana yaşattıklarının, hislerimin, vs.. Sonunda da onu, ona rağmen sevdiğimi ama her şeyin zamanla biteceğini, kendisinin daha iyi bildiğini ve yokluğunda kendime bu zamanı tanıyacağımı, artık istediği gibi hayatında olmadığımı ve her şeyi silebileceğini soyledim. Bunu soylediğim icin pişman değilim cunku hic yalan soylemedim ona ve kimseye. Bu zamana kadar yaşadığıma duyduğum saygıdan bunu soylerken hic cekinmedim, o aksini soylese de. Şimdi muhtemelen son olacağına inanmıyor yazdığımın ama yazmamı da soylediğine gore zaten istemiyor. Benim tarafımdan ona gidecek hicbir adım yok artık cunku fazlasıyla yaptım, kendimi ufacık hissedene kadar, o da bana yaşattığı guzel şeylerin hatrınaydı.. Bir insan en guzel ilişkisini bu kadar kolay sallayıp, anında unutup gecebilir mi? Bu kadar uzulmuyor ya da uzulmemiş gibi yapıyor olabilir mi? Sorsan uzuldum tabii diyor ama ben ilişkimize dair binlerce guzel şey anlatıp şair olurken o put gibi duruyor, papağan gibi istemiyorum, şoyle boyle, aynı şeyleri soyleyip duruyor. Sorunca aklıma geliyor tabii ama her ilişkinde iyi kotu anıların aklına gelir falan diyor boyle cok dik bir duruşla, bu nasıl oluyor yahu? Asla ayrılmak diye bir şey yoktu hani diyor insan, sanki 18'ime yeni girmişim gibi, yani "ah" diyorum arkadaşlar.. (Bir de rica ederim ikimizi de tanımadığınız icin yorumlar, oneriler ya da eleştiriler dozunda olsun) Bu arada biteli 2 ay oldu ama o surece yokluğumu hic hissetmedi, tabii benden dolayı