Ey can kızlar, canım kızlar gece gece bir konuda doldum ve sizlere kulağınıza kupe olsun dye bişeyler demeye geldim.
Burada coğu konu eş ve ailesi odaklı, hikayeler benzer.
Evlenmeden once lutfen ama lutfen en onemli kriteriniz adayın ailesi olsun, nasıl bir ortamda yetiştiğine dikkat edin. Yok aşığım yok ayrılamıyorum diyip koru korune giderseniz kaybedersiniz. Sevgi ve guven ortamında buyutulmuş mu, insanlara olaylara yaklaşımındaki tepkiler nasıl agresif mi, merhametli mi. Ailesyle tanışınca gozlemleyin bi sure acele etmeyin hep kayın valide diyoruz ama kayın pederi sakın es gecmeyin ozellkle erkek cocuğunun dış dunyaya acılan penceresi babalarıdır, sosyalliği insan ilişkileri size cok ipucu verir cnku oğlu da ona ck yakın mizacta olacktır. Aşıkken bunları değerlendrmek zor olablr ama değişmez bi kuraldır bu yarın bi gun evladınız oldugunda bu dediklerim o kdr ck karşınıza cıkacak ki. Burdaki sevgili konuları inanın basit kalıyo hayatın gerceklerinin yanında, size dunyanın en buyuk sorunu gbi gelse de şayet evlendgniz de sorunların katlanarak artma ihtimali cok yuksek. Cok klasik geleblr bunlar, bastıra bastıra yazmak geldi icimden. Evlilere hatta 5 yılını gecirmiş evlilere sorsak haksız mıyım?