Merhaba, herkese hayırlı bayramlar dilerim.
2 senelik bir ilişkim var ve gercekten cok iyi anlaşıyoruz. Bayramdan sonra ailelerimizin tanışma durumu var.
Dun sevgilim anne babasını bayram dolayısıyla ziyarete gitti memleketine. Arkadaşıyla gideceğini soylemişti. Bende elbette git gor ellerini op dedim. Buraya kadar hicbir sıkıntı yok. Dun sevgilimin gittiği arkadaşının durumlarına gizli hesaptan bakarken kendi sevgilisinin de aynı arabada olduğunu gordum. Sevgilim bana onun sevgilisinin geldiğini, beraber yolculuk yapacaklarını gormedi, ben ne arkadaşını ne de sevgilisini tanımıyorum. Bana bunu soylemedi, kendisine soyledim eveledi geveledi en sonunda kabul etmek zorunda kaldı. Niye bana soylemedin dedim “ vereceğin tepkiden korktum” dedi. Arabada onların yanında benimle nasıl konuştun dedim “seni aradığımı soyleyerek sessiz olmalarını istedim” demeye getirdi. Bu bana soylediği ilk yalan ve dunden beri ağlıyorum bana nasıl yalan soyler beni o insanlara nasıl rezil eder ve aptal yerine koyar diye… bu akşam gelecek konuşacağız, kızlar belki ben olayın icinde olduğum icin mantıklı duşunemiyorum, lutfen yardım edin ben haksız mıyım, geldiğinde nasıl davranmalıyım…