Evet arkadaşlar girdim kahrolasıca kaynanam yuzunden...Asıl dert ettiğim konu sulecek başıma coreklenecek olmalarıydı bir şekilde ayaklarını kestik ama kaynanam hepsine bedel icinden şımarık bir ruh hastası cıktı
Bebeğimi surekli evine gotureceğindan bahseden,emzirirken dibime dibime giren, terlediğimi bunaldığımı gorduğu halde en fazla 20 cm uzağımda duran ısrarla yanaşan,bebeğimin ellerini tutan ellerimi tutmayı sevdi diyip diyip gulen ağzının dibine giren surekli bebek konuşmasıyla konuşan sacma sapan herşeye alık alık cevap veren benimle bile bebek sesiyle konuşan doğduğu gunden beri normal konuşmasını duyamadığımız emzirme dışında cocuğumu kucağıma vermeyip gazını cıkarayım diyen bir kayıvalide ve emzirdiğimi bildiği halde kapı baca calmadan odaya giren bir kayınpederle sizce kac gunde deliririm ? diyordum ki delirdim.Lohusa psikolojisiyle ben mi kıskanıyorum yoksa bu kadarı normal mi ? Hastane dışında evden cıkmıyoruz 20 gunluk bebeğim ne zaman cıksak bebeğimi kayınvalidem kendi cocuğu gibi surekli kucağında tutuyor emzireceksem emziriyorum emzirmem biter bitmez koparıyor benden kıskanıyorum sanmasın diye o sevmeye gelince ona veriyorum ama saatlerce dursa saatlerce vermiyor.Bazen alıp alıp evine goturuyor emzirme saati gelince getiriyor yine goturuyor kıskanıyorum sanmasın diye susa susa iş cığrından cıktı cocuğumu benimseyemiyorum annem yanımda kalıyor annemin alıp giydirdiğimiz kıyafetlere hep mana veriyor bir bakıyorum kafasına gore değiştirmiş turlu turlu bahanelerle 2 3 yaş elbisesi almış getirmiş diyor ki bunu 1 ay sonra giysin bu olmaz daha anne en erken 1 yaşında diyorum yok giydir diyor annem ne yapsa aynısını yapıyor bu kadını nasıl durduracağım ? Annem ayakta iken gelmiyor annemin yatma saatini belirlemiş o zaman geliyor gelşnce de laf sokuyor annesi gene yatmış diye yatıyor cunku gece kalkıp beneğimle ilgilemiyor ben biraz dinleneyim diye adı kaynana ya anlamaz işte annem bir şey dese yuzune bile bakmıyor annemi cok incitiyor kırıyor.Gecen akşam bebeği yıkayacaktık heves etti ustune denk geldi iyi dedik beraber yıkayalım annem de dışarıdaki işleri halletti katlanacak camaşır utu vs vardı eşime mesaj yazmış yıkadık cocuğu kaynanan da gelmedi yanıma diye tesadufen gordum
halbu ki annem yanına gelince suratına bile bakmıyor Akşam bardağı taşıran son damla oldu kolik bebeğim var karnı ağrıyor gibiydi ben lavaboya gittim bir baktım o arada şekerli su vermiş 3 cay kaşığı şeker az bir şey su koymuş ben ki hamileyken şeker yuklemesi yaptırırken 10 kere duşundum neden verdin boyle şeylere karşıyım dedim surat yaptım o ara telefonum caldı bebeğim yine ağlıyor kaşla goz arasında bir baktım cay kaşığıyla yağ vermiş ayağına yatırmış sallıyor kabız bu cocuk totosuna sabun sokalım yapar diyor bana geldi cinnet sen ne yaptığını zannediyorsun 20 gunluk bebek o dedim butun ağzıma geleni saydım başladım titremeye ağlamaya kendimi durduramıyorum ama pervasızca karşımda guldu biz hep boyle buyuttuk ne zannediyorsun şimdi sen bilgi anne mi dedi ben daha bir delirdim bardak canak ne varsa yere attım eşim annesine karışma artık bana da sakin ol demekle yetindi ne sorununuz varsa kendiniz cozun dedi cıktı gitti kaynanam olacak kadın da cok durmadı gitti.Uzuntuden sutum gitti bu kadından nasıl kurtulacağım bu akşam yuzsuzce hic bir şey olmamış gibi geldi oturdu nefret ediyorum ne olur fikir verin bana kavga da ettim bağırdım da nasıl onune gececeğim