Arkadaşlar ben hastalandığımda( adeti kastetmiyorum normal bir rahatsızlıktan bahsediyorum) biraz şefkate ihtiyac duyuyorum ve hic bir zamana bunu bulamadım
İki gundur bulantı ve karın ağrısı var aşırı halsizlik daha once de olmuştu Dr a gitmiştim ama bir sonuc alamadım
Bugun baya halsizdim eşimde telden birşeylere bakıyordu , yattım uyuyamadım hasta hissettiğimden dolayı
Eşime dedim ki biraz yanımda yatar mısın ... buna gercekten ihtiyacım var arkadaşlar yıllardır yemediği halt ama yine de eşim bu olduğu İcin bekliyorum hala
Senin ki psikolojik cok hastaysan Dr a gidelim bilmem ne demeye başladı bu , surekli boyle oluyorsun bilmem ne ! Dedi ,
Asla değil ! Bir bucuk yaşında pandemi bebeğim var , kendisi sık sık şehir dışına girmek zorunda iş icin , resmen tek buyuttum ve bu bebeğimden once de kayıplarım var , son bir kac yıldır gercekten cok cok yıprandım , bazen gucum tukeniyor . Dort ay once ağır hastanede yatarak kovid gecirdim ve biraz gucsuz hissediyorum , yine de ondan daha neşeli daha hareketliyim , o an onu istedim sacımı karnımı okşasın istedim ama asla asla asla bulamıyorum ben bunu
Beklentim cok mu dışardan bakınca
Vahşileşiyor resmen ben boyle bir taleple gittiğimde
Sadece yanıma uzanacak ve acımı paylaşacağım