Oncelikle herkese mutlu bayramlar hanımlar. Ben 3 yıl evvel boşanmıştım gecmiş konularıma bakabilirsiniz . boşandığımda 25 yaşındaydım şimdi 28 ve cocuğumda yok. Hala atanamadım ama ozel sektorde calışıyorum. bu 3 yıl icerisinde yaşımın genc olması, yaşımdan genc gostermem gerekcesi ile karşıma pek cok insan cıktı. aileme soran, haber gonderen veya bizzat tanışmak isteyen. İclerinden sadece birisi ile goruşmeyi kabul etmiştim ama o da evlenip boşandığımı kaldıramayacağını ailesine bahsedemeyeceğini soyleyerek bitirdi. Coğrafya kaderdir sozu burada devreye giriyor. Evlilik meraklısı değilim, yaşadığım o kabus dolu gunlerden sonra 3 yıldır nefes alıyorum ve kimse boşandım diye beni hakir goremez. Hayatım boyunca anne olmadan, bekar da kalabilirim. Calıştığım yerde 6-7 aydır goruştuğum birisi var , ama cok tedirginim. Kendisi eski eşinin sadakatsizliği sonucu boşanmış eşinden 2 tane kızı var 5 ve 9 yaşlarında boşanalı 4 sene olmuş. Kızlarını seviyor , goruşuyor bir problem yok ama eski eşin huysuzluk cıkardığı oluyor. goruşmeye gondermeme gibi veya kızlarınıda alıp tatile gitmek istedi ama anneleri gondermedi. Bilmiyorum ben anne değilim burdaki anneler daha iyi bilirler karşı tarafı. Kızlar ile henuz tanışmadım, işi ciddiyete taşımaya korkuyorum. Cevrem arkadaşlarım cok korkutuyor kızlar babasını kıskanır, eski eşi cocukları doldurup doldurup gonderir diyor. Yani ben bu adamı seviyorum,ama hayatımda ikinci bir kabus istemiyorum. Cocuklu biri ile evlenip pişman olan ve bunun zorluklarından bana bahsetmenizi istiyorum veya tam tersi ccocuklu bir adamla evlenip mutlu olan var mı?