Merhaba arkadaşlar,

O Kadar cok sinirli ve uzgunum ki.
Ben mi yanlışım, abartıyor muyum ne demeli ne duşunmeli
Annem-babam dan nefret ediyorum 30 kusur yaşındayım. Ve bu his berbat
Cocukluğum ev işi yapmakla, kendime ve kardeşime bakmakla gecti bana ne pişirdin diye sorulurdu hep iş den donduklerinde okulun nasıldi deyil!
Annem evden uzaklaşmak icin calıştığını soyleyen biriydi
Ve cok fazla.dayak yedim sopayla maşayla kemerle her yanim mor gezerdim.bi sebebi.yok sonra bi sure calıştım tum parami aldilar akabinde
Bu cilemin icinde okudum. Cok iyi bi.bolum deyil.ama.idare eder
is buldum.evlendim her seyimi.kendim yaptim aldım annem.iste tencere tabak.dantel oyle şeyler yapti.sadece
12.yıllık evliyim tek bir Işime.derdime.care olmadilar maddi.manevi
Fakat erkek kardeşime 18.e.girince altina araba aldilar ehliyet aldılar kizlarla gezdi.kazalar yapti.odediler sonra 100.bin harcayip evlendirdiler esya taki vs ev aldılar, araba aldi yardim ettiler nakit. Karisini kardesimi.torpille işe soktular millete yalvar yakar
Bana ne maddi ne manevi hic bir sey yapılmadı ne simdi ne cocukken

Ben boşanacağım diye gittiğim de oralı bile olmadilar gelirsen calışırsın bilmem ne dediler yeni ev aldılar ben geleyim.ayrilip orda oturayim cikar esyalarini anne dedim cikaramam dedi sana.para vermedik.diye.kotu olduk dimi utanmaz falan bir suru şey saydı
Bana bi tarafını sık da calış kendi başının caresine bak diyor ki zaten 15 yıldır boyle. 9 yılını calıştım
Neden bana ev yok para yok araba yok imkan.yok?
Cunku ben bir kız cocuğuyum alan adam baksın ya da kendi naparsa yapsın
Bi.kere.babam.bizim gelinde soyle araba surdu felan demis.kocama kocamda diyor sen kendi kızına ogretmemissin sanane elin.kizinin.surdugunden hava atıyon sen kizina bak.once adamdan.da surekli laf duyuyorum.
Bana s..ktir cekiliyor da neden oğluna tum imkanlar sunuluyor ben 2 yildir goruşmuyorum surekli arayıp taciz ediyorlar bugun yine kavga ettik banada imkanlar sunun dedim paralari.yokmuskafa hÂl aynı millet kocadan kacıp anasına babasina sığınır ben babamdan yumruk yiyip kocama dondum
Ben bunlarla hayat boyu goruşmek istemiyorum gunah mi yanlış mi boyle ana baba olur.mu?
Boyle evlÂt ayırılır mı?
Kahrımdan oleceğim anan baban boyleyse.kim.ne yapmaz