merhaba kızlar , ben yapım gereği akraba aramayan tatlı dilli sevecen olmayan biriyim aynı şehirdeysek giderim goruşurum ama telefonla aramayı sevmiyorum , buna rağmen halam amcam vs benden hep bi beklenti icinde, halam normalde İstanbul ’da ama bayramları koydedir ve her bayram koyde ziyaret ettim ama gecen bayram koye gelmediler ben de bayram icin aramadım eniştem bayramımı kutlamış mesajla aklınca sitem etmiş yani cok sacma değil mi , aramasam laf sokuyorlar arıyorum ooo nasıl aradın diye laf sokuyorlar yani beni cok sevseler kendileri ararlar aslında , universiteyi İstanbul ’da okuduğum icin onlarda kaldığım, bana harclık verdikleri zamanlar olmuştu şimdi ben de yeğenlerime para desteği veririm ama ilerisi icin bir beklentim yok aramasalar bile takılmam bunlar ise onlara borclu hissetmemi istiyorlar omur boyu vefa borcum var gibi mi davranacağım icimden gelmiyor sahte sahte aramak neden diğer kuzenlerime karışmazken beni gunah kecisi ilan ediyorlar cok ofkeleniyorum ve olan sevgim de bitti ustelik kendi cocukları da benim anne babamı arayıp sormuyor bizimkiler hic ses etmiyor ben de bu bayram hicbirini ne ziyaret ettim ne aradım zaten korona var riskli ama genel olarak benden beklentiye girmeleri bıktırdı artık mizacım bu deyip kabul etmek cok mu zor siz ne duşunuyorsunuz neden buyukler olgun davranıp bize rehber olmuyor da cocuk gibi trip atıyor