Cok guzel giden bir ilişkim var her şey cok ama cok guzeldi. Ama tek ve en buyuk sorun tartışma sonrası erkek arkadaşımın bunu gormezden gelmediydi. Kırgın uyumayalım dememe ve sorunları hemen halledelim dememe rağmen hic bir zman dediğime uymadı. Haklı olduğum halde hep kırgın uydum gonlumu hic almıyordu. Bu aralar psikolojik olarak iyi değilim surekli ağlıyorum ve mutsuzum hem ailevi hem iş ortamımda hem de ilişkimde son tartışmadan bu yana kendimi değersiz hissediyorum. Aile i sorunlarımı cozemedim icin işimi değiştiriyorum . İş ortamımızda sorunlar ailevi kaynaklı olduğu icin orayı bırakıyorum. Ve en onemlisi dun sevgili arayıp ayrılmak istediğimi soyledim . Telefonda ağlayarak değersiz hissediyorum dedim. Seni seviyorum ve seninle cok mutluyum dedim. Hayatımı değiştiriyorum ve değersiz hissettiren kimseyi istemiyorum yeterince değersiz hissediyorum dedim ve ayrılmak istediğimi soyledim. Ben hayır olmaz seni seviyorum destek olucam sana demesini beklerken o bana şuan aklın başında deil o zaman konuşuruz bu konutunda zamana bırakalım dedi ve telefonu kapattık. Dunden beri ağlıyorum herşey cok guzeldi neden boyle. Zamana bırakalım deyip instadan story atıp bana gizlemiş. Dunden razı mıydı ?