Merhabalar 8 yıllık evliyim 1 kızım.var 4 yaşında bu ilişkiyi basından beri tasnif etmedi ailesi varda yoklar zarardan başka bize bişeyleri olmadı ama eşim kotuler kotuler ailesini surekli gider gelir evlenirken silicem demişti oysaki anneme sen damat aliyon gelin vermiyorsun annem derdi anneme ,annem hala istemezdi eşimi yureğine mağlum olmuş analık...
Eşim ailesi yuzunden surekli psikolojik şiddet uyguladı bana bu eve ailem girmiyorsa seninde kimsen girmicek bu evin kirasını ben veriyorum g...yiyorsa calış hibi ağza alinmicak sozlerine hep boyun eğdim ozellikle cocuk olduktan sonra kudurdu boyle bir adama yapmazdım cocuk onceden belli etseydi
Cok haksızlıklara uğradım hakaretlere cocuk olduğu icin calışamadım annem o kadar iyilik yaptığı bizi tek dul haliyle evlendirdiği yetmediği gibi evini bize verdi kiraya cıktı kendisi istemedim biz cıkarız yapma dedim zaten gevinemiceniz bu adamla bırak maddiyatsizliktan olmasın dedi tamam dedim 5 aydır kirada annem gecen gun oturmaya geldi bize eşimle karşılaşmıyor sevmiyor cunku her lafı anneme laf sokuyormuş gibi geliyor rahatsız oluyor malesef oyle de oldu 5 dk karşılaştılar annemi resmen adam kendi evinden kovdu annem bizim icin yine bisey demedi ama bu insanı artık istemiyorum calışıp evi bakması yerin dibine girsin kızım istediği kadar babasına duşkun olsun cocuğu alıp boşanınca ruh hastası ailesinin yanına gotursun hicbişey gozumde kalmadı hasta insanlar cok kotuler hep cocuğu alıp goturcem biraz daha buyusun bari olan biteni cocuk soyler dedim ama dayanamıyorum artık cok mutsuzum annem uzgun saygısı yok bir gram annem iyilikten başka ne yaptı diyorum bana batıyor herşeyi diyor Allaha havale ediyorum hic sevmiyorum onu yuzunu bile gormek istemiyorum cocukla tehdit ediyor calışmıyorsun velayeti ben alicam diyor kızım kreşe başlıcak yarım gun is bakıcam nasıl guclu olup ona muhtac olmasam nasılsa annemin evinde oturuyorum bu pislik adamı başıma bela olmadan kendi isteğiyle nasıl gonderebilirim bilmiyorum icimi dokmek istedim panik atak hastası surekli ilac kullanıyor dengesiz herkesin hakkında onu ne iyi arkasından kotu konuşan kişiliksiz bir adam kalbi kotu psikopata bağlıyor ayrılık duyunca bir dayım var başı belaya gircek diye korkuyorum.bunun yuzunden siz olsaydınız ne yapardiniz uzun oldu hakkınızı helal edin