Hepinize merhaba sevgili kk uyeleri. Buraya iki ay once bir konu acmıştım nişanlımla ilgili, daha doğrusu ailemin onu araştırmak istediğinde verdiği tepkiyle ilgili. Tanıma surecini uzattım ama aklıma takılan yeni bir durum daha yaşadık. Sizce ben abartıyor muyum lutfen yorumlarınızı yazın.
Nişanlımla avm'ye gittik, ona bir kazak aldık. Ben de birkac bir şey aldım, hepsini aynı poşete koyduk. Arabanın anahtarını da o poşete atmıştım. avm'den donerken arabaya geldiğimizde poşetin icinde ben anahtarı ararken nişanlım duzgun tut kazağı kirlenecek gibi bir şey soyledi kızarak, gergin bir tavrı vardı. Ben de kazak icin bana boyle davranmasına cok bozuldum, kendin yap o zaman dedim o da agresif bir şekilde benim aldıklarımı arabanın uzerine oylece koydu kendi kazağını poşete koydu, ben de sinirle arabaya bindim kapıyı sertce cektim. Bugunyaşadığımız ikinci gerginlikti. ilkinde kahve almak icin sıra beklerken sıradaki insanlara soylendi, onumuzde birkac kişi vardı onun kahvesine ellediklerini duşunmuş onu izliyormuş, ben de o sırada ona başka bir şey anlatıyordum, bana uğraşamam şimdi bilmem neyle parmaklarını kahveme sokuyorlar ona bakıyorum dedi. Durduk yere gerilmesinden hic hoşlanmadım ve kahveleri alıp oturduğumuzda ben zaten gergin bir ailede buyudum, bu şekilde kucuk şeylerden gerilmeni istemiyorum ben da geriliyorum boyle bir aile olmayalım dedim (annem ve babam boşandı babamın sinirli tavırları da bunda etkiliydi). Bunu bir şekilde hallettikten sonra az once anlattığım araba donuşu o olayı yaşadık. arabada donerken de tartıştık, bana senin babanın sucunu ben mi cekicem bunun icin beni niye cezalandırıyorsun gibi bir şeyler dedi. Kucuk şeylerden bana kızılmasını cocukluğumdaki travmalardan dolayı kaldıramıyorum bunu daha once soyledim. Dun akşam benim uzaklaşmam sonucu beni kırdığı icin ozur diledi, uslubunun hatalı olduğunu kabul etti ben sana kızmamıştım sen oyle anlamışsın dedi uzgun de gorunuyordu. Ama surekli boyle mi olacak. Sizce artık bu ilişkiyi bitirmem mi gerekiyor?