Merhaba, Yıllardır yakın arkadaşım olan, her sıkıntısında yanına koşturduğum arkadaşımla son 1,5 senedir neredeyse hic goruşmedik. Ben işimden dolayı bu surecte cok vakit ayıramamış olabilirim fakat aynı şekilde onda da o yakınlığı goremiyorum eskisi gibi. Nişanıma kardeşinin duğun yemeği sebebi ile gelmedi. Hazırlık surecimde de desteğe ihtiyacın var mı diye sormadı bile. Sadece bir arkadaşım dışında kimse gelmedi ve bu durum cevremdekilerle ilişkimi sorgulamama sebep oldu artık. Farkettim ki yakın arkadaşım dediğim kişiler ile de normal zamanda cok sık goruşmuyoruz veya onlarla konuşurken rahat olmadığım konular var. Bu durum beni rahatsız etmeye ve mutsuz etmeye başladı. Sosyal hayatımda girişken biriyim, iş hayatında da aranan elamanım; insan ilişkilerinde de iş konularında da. Fakat en basitinden hadi tatile gidelim hadi buluşalım motivasyonunda cevremde dostum yok. Tum arkadaşlarım sosyallik noktasında cok icine donukler. İnsanları bir araya getirmeye calışmaktan yorulduğumu ve tek kalmaktan mutsuz olduğumu hissediyorum. Nişanlım dışında hemcinsim olan hadi gidelim dediğimde benimle gelecek, sosyal olarak da kariyer olarak da birbirimizi motive edebileceğimiz birinin varlığına ihtiyacımın olduğunu hissediyorum. Bu durumu yakın zamanda annem de dile getirdi. Fakat boyle bir insanı bulmakta zorluk yaşıyorum..