Direk konuya geciyorumKonu arkadaşlarımla iletisimimle ilgili.
bir arkadaşım vardı bu kişi beni duğunum oncesi aradı duğunume gelemeyeceğini soyledi. Bende pandeminin ilk zamanlarında evlenen biri olduğum icin ısrar etmedim hic kimseye illa duğunume gelin diye . Onada etmedim. Sonra evlendim başka şehire geldim. Hic arayıp tebrik etmedi, alıştın mı ne yaptın demedi( 1 arkadaşim haric kimse aramadı beni) sonra aylar gecti bari ben arayım dedim işteymiş mesgulmhs sonra aricam dedi kapattı. Sonra aylar gecti tekrar gecenlerde ben aradım yine acmadı cocukla uğraşıyorum dedi.iki aramama da sonradan donmedi. Bu arada gecen zamanlarda msj atıyor, yazıyor ama bomboş geyik mesajları. Yani benimle goruşmek istemiyor diyelim o zaman msj niye atiyor
Diğer bir uzulduğum konu bu senenin başında cok sevdiğim birini kaybettim. Cok yakınım sandığım bir arkadaşım (her zaman uzulse morali bozulsa hediyeler yollarım sık sık ararım. )Kaybımi bile bile aramadı sadece msj atti. Yine diğer bir arkadaşım kaybımi bildiği halde baş sağlığına aramayıp bir ay sonra işi duştuğu icin birşey sormak icin aradı.
Şimdi size soruyorum ben mi insanlardan cok şey bekliyorum? Ben mi alınganım.? Cidden oyle ise bileyim. Boyle zamanlarda insanlar beni aramayacaksa bir tebrik bir baş sağlığı icin kıymetli vakitlerini ayirmayacaklarsa ben bu insanlara niye yıllarımı harcadım diye duşunuyorum.