Merhaba,
Gecen konumda sacma bir duygu durumuna girdiğimden bahsetmiştim gercekten cıkmak icin cirpiniyorum.İsten izin alıp tatile cıktım mumkun olduğunca uzaklaştım ama kafa hÂl orada

Her neyse iki ay once konuştuğum hatta flortlestigim biri vardi.Sirf muhabbeti guzel ve cok yakışıklı diye bu olur demiştim.Gorucu usulu tanışmıştık o yuzden ters bir durum olmaz diye duşundum ama konuşurken ben oraya gelirsem sarılırım dayanamam muhabbeti yaptı ben de sınır koydum kendisine.Amacin buysa cok yanlış yerdesin vs dedim.Sonra muhabbet azalarak bitti.Birden ortadan kayboldu ben de cok sallamadim acıkcası cunku şu gun geleceğim deyip gun yaklaşınca bir bahane bulmuştu.Ben de yoluma baktım.Su an her fani gibi geri dondu her yerden mesaj atıp ozur diliyor eşeklik ettim evinin adresini ver telafi edeceğim diyor(hediye icin sanırım) oraya geleyim bir kere goreyim diyor.Hic şans veresim yok ama bu acıdan kurtulmak kafamı dağıtmak istiyorum biraz adice gelecek ama erkekler de bunu hep yapmıyor mu?Zamanında ona karşı bir şeyler hissetmiştim tekrar canlanır belki.Erkeklerin neden birden ortadan kaybolduğunu sonra neden geri donduğunu bilecek yaştayim ama şu an tek duşunduğum bu acıdan kurtulmak.Dogrusu nedir sizce?