''Silinmiş videolar da dahil olmak uzere topluluk kuralları ve/veya telif hakkı sorunlarının tekrarlanması nedeniyle bu hesabın para kazanma ozelliği devre dışı bırakılmıştır''
yazıyor tamam dedim bu kanalı siliyim ama ana kanal kapatıldıgı icin silenimiyor
normal 15 tane hesap aldım gmail yani 3 tanesinde 5 alt kanal olmak uzere 15 kanalım vardı 1-2 hafta az uz kazandırdı bi sabah kazanclara bakarken her gun 10 k olan gosterim 23 filandı baktım tum kanalların kapatılmış para kazanması
''Bu hesabın para kazanma ozelliği, birden fazla topluluk kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı veya diğer x adlı kanalınızda bulunan dunya geneli Content ID engellemeleri nedeniyle devre dışı bırakılmıştır. Daha fazla bilgi edinin''
tum kanallarımda yazan şey ulan dedim benden bişi olmaz filan diger hesaplarda az takılıyordum oyle deneme amaclı az kazandırmaya başladı kanal bari 200 tl olsunda para filan alalım dedim olmuyacaktı ama denemek icin filan bagladım adsenseye 5 kanal daha daha dun gece bu gun geldim gine aynı x kanalın olayı sanırım sonu gelmiyecek
bi duşuncem modem reset diyor ama ginede bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse gercekten cok iyi olucak ozur dilerim uzun oldugu icin

not: 50 kanal dedim o biraz genelleme oldu 46 47 gibi tam sayısı boş duran kanallarda uctu