Kızlar merhaba. Dunden beri kendimi o kadar değersiz, eşekbaşı gibi hissediyorum ki... dun erkek arkadaşımı saat 5 civarıydi aradim o saate kadar kendisinden ne bir telefon ne bir mesaj aldım. Cevap vermedi musait değildir belki diye duşundum doğal olarak. Akşam 9 da tekrar aramayı duşundum donmeyince merak ettim. Aradım arkadaşlarıyla bulunduğumuz şehirde piknik alanlarından birinde oyun oynadıklarını soyledi. Hicbir şey yokmuş gibi rahatca konuştu. Aradım neden donmedin geri deyince gormediğini oyuna daldığını soyledi. İnsan gormemiş bile olsa şu kızı bir arayayim napıyo benim burada olduğumdan haberi olsun demez mi yazılım? Dilim tutuldu sanki kapattım hemen. 10 bucukta napıyosun hayatım diye mesaj atmış. Cevap vermedim kendisi de o saatten beri girmedi hÂlÂ. Cevap verdim mi vermedim mi haberi yok. Biraz once gozumde o kadar kuculdun ki sana yazıklar olsun diye bir mesaj attım. Bi an afallayacak ne olduğunun farkında bile olmayacak telefonlarına cevap vermeyeceğim. Cok zorlarsa da gozundeki değerimi gorduğumu beni adam yerine koymadığını soyleyip yuzune kapatacağım. Ben goruşelim dediğimde ben biliyorum bulusacagimiz zamanı calışıyorum meşgul oluyorum biraz sabretsen ben cocuk değilim demesini biliyor ama arkadaşlarına ne de guzel vakit ayırıyor. Bayram izni varken bir gunu de seninle gecireyim demiyor. Siz boyle bir durumda kalsaydınız napardınız nolur bana bir akıl verin.