İyi bayramlar herkese..

Onceki konularımi da aşağı ekleyim daha iyi anlaşılırim.
Ortak arkadaş sayesinde 20 gun biri ile goruştum. Her şey cok ciddi başladı benim niyetim ciddi diyerek geldi bana. Daha sonra evlilik vs ne seversin ne sevmezsin konuşuldu baya detaylı konuştuk yani. Ayrıca bu kişi annemin memleketinden ve ben orayı cok seviyorum. Evlenirsek orada yaşarız diye duşunmuştuk. Neyse olmadı bitti. O kişi istemedi beni. 2 ay olacak neredeyse ancak benim hala aklımda.
Bayram dolayısıyla o şehire gittik hic gidesim yoktu. Gittim ama aklıma iyice duştu karşılaşır miyiz diye gozledim hep. Kucuk bir ilce zaten. Oda cok seviyordu. Kendi kendime o kadar icsellestirmisim ki..
Mesaj atmayı bile duşundum kendime saygısızlık yapamadım..
Diyeceğim şu başkası olsa 20 gunluk bisey der gecer gider daha tanımıyorum bile. Ama ben bu duygusallıktan bunu yapamıyorum. Ha diyeceksiniz ki goruştuğun ilk kişi mi hayır değil. Beni isteyenler oldu ( gorucu usulu) istemediğim halde geldiler gorusmus olmak icin goruştum iyi oldukları halde devam ettirmedim. Ancak bu oyle değil kendim de istedim. Hersey uyumluydu her acıdan. Etkilendim de yalan soyleyemem.
Boyle icim cok tuhaf oldu gittiğim her yerde oda burayı severdi vs diye duşundum acaba geldi mi o ilcede mi falan diye duşundum. İci pir pir eder ya insanın işte oyle oldu.
Kendime de kızıyorum diyorum ne sacma bi insansın hani ortada bisey yok yaşanmışlık yok emek yok, sanki uzun zamandır goruşmusuzde ayrılmışiz gibi davranıyorsun diyorum kendi kendime.
Ben bu duygusallıktan nasıl kurtulucam? Herseyi ince duşunmek zorunda mıyım?
Umursamayınca hic umursamıyorum ama umursayinca birine bi duygu hissedince de boyle oluyor.
Gercekten artık yoruldum bu durumdan.
Ilk buluşmada elini tutmak ? Merhabalar. Ben bi arkadaşım aracılığıyla biri ile tanıştım 10 gun konuştuk ciddi olarak başladık ve hemen evlilik olayı konuşuldu ne seversin ne sevmezsin vs. 23 yasindayiz bu arada işimiz gucumuz var. Daha sonra buluştuk bi iki saat gec ben başımı omzuna koydum elini attı oda omzuma daha...
www.kadinlarkulubu.com

Trip atmak, ilk bulusmada el tutmak ilişkiyi bitirmeye neden mi? Kafamda deli sorular.. Merhabalar. Ben bi arkadaşım aracılığıyla biri ile tanıştım 10 gun konuştuk ciddi olarak başladık ve hemen evlilik olayı konuşuldu ne seversin ne sevmezsin vs. 23 yasindayiz bu arada işimiz gucumuz var. Daha sonra buluştuk bi iki saat gec ben başımı omzuna koydum elini attı oda omzuma daha...
www.kadinlarkulubu.com