Herkese merhaba olabildiğince kısa gecmek istiyorum derdimi. Yaklaşık 6-7 ay once eski sevgilimle ayrıldık kendisi bana cok kotu gunler yaşatan birisi 2 seneye yakın cıkmıştık gercekten beni nasıl kotu etkilediğini şimdi daha iyi anlıyorum. Biz birbirimize sinirlenince 12 yaşında cocuklar gibi her yerden engellerdik 1-2 ay sonra acar barışırdık vs. En son ayrıldığımızda yine oyun oynuyoruz sanmasın diye ben hicbir yerden engellemedim hatta tum sosyal medya hesaplarımda ekli, sadece sessize aldım gormek istemediğim icin. Trip yapıyor, naza cekiyor demesini istemedim cunku artık benim midemi bulandırıyor ve geri donmeyi kesinlikle duşunmuyorum, istemiyorum da. İlk aylar cok sessizdi tamam iyi guzel, bu 1-2 aydır gereksiz yere laubali davranmaya başladı. İşte calışırken bir tane kucuk cocuk gelmişti onunla fotoğraf cekildik storyme koydum guzel bir fotoğraftı eğlence merkezinde. Mesaj attı ben de gelmek isterim de cok guzelmiş bilmem ne..? Neresi olduğunu sordu onceki storylerimi gormesine rağmen.Anlam veremedim. Gitmek istiyorsa nereye gittiğim belli gider randevusu alır. Uzatmamak icin sadece gittiğim yerin adını yazdım yine aşırı yılışık bi şekilde teşekkurunu etti. Twitter kullanıyorum gecen bir tweet atmıştım (aşk acılı vs değil gundelik bir şey) benim tweetimi bana gonderip cevap atmış. Hicbir tepki vermedim ya biz arkadaş olarak ayrılmış olsak neyse diyeceğim, boyle şeyleri hic sevmediğimi bilir. Geri donecek de nabız mı olcuyor ya da durup dururken bana mı sarıyor anlamadım daha once boyle gevsek eski sevgiliye denk gelen var mi ? Normal bir şekilde naber nasılsın dese anlarım boyle hicbir şey yokmuş gibi biz cok gğzel ayrılmışız gibi davranması mide bulandırıcı