O kadar uzun zamandır doluyum ki nerden başlayacağimi da bilemiyorum .İnsanlara haddinden fazla değer verdiğimden dolayı ( birzamanlar tabi)cok fazla zarar gordum bu gerek sosyal hayatta olsun gerek ikili ilişkilerimde olsun ,durum boyle oluncada yapmam gereken elbette belliydi insanlara anlam yuklememek ki ben bunu zaten cokk uzun zamadır yapmiyorum evet goruştuklerim var aile cevremden de arkadaş cevremdende ama cok azdır yani mutlaka bi mesafe bırakırım ve mesafeyi severim. Bayramda da hem aileden hem arkadaş cevremden gelenler oldu bizde onlar gelmeden plan yaptıkki ( bu arada akraba mevzusu zorunlu annem cok kızar )malum hem corona hem sıcak dısarda acık alanda guzel yerler var oraya gidip bi cay kahve iceriz dedik ve arkadaşımda hatta ben geliyorum hic aramiyosun sormuyosun diye laf soz de eder e bende ayıp olmasın dedim bi on gun oldu, beş dakika sana uğrayacam dedim işi varmış haber ederim dedi, tamam dedim 3 gun sonra beni aradı bende sandımki goruşmek icin meğer bana işi duşmuş o kadar bozuldum ki ya size anlatamam ,akrabalar desen ya bi araya gelir gelmez siz yinemi evlenemediniz. Ya zaten hicbirinin yuzunu gormek istemiyorum sırf annem icin gittim uğradım .Ya şunları yazarken size sacma gelecek ama ağlayarak yaziyorum hani senin icin insanlar anlamsızdı diyeceksiniz yine anlamsız ben kendime ağlıyorum ben 33 yaşındayım ve hala o ne der bu ne der annemden babamdan emir alıyorum goruşmek istemediğim insanlarla goruşuyorum eve geliyorum gordunuzmu diyorum illa goruş dediğin insanların hadsiz konuşmlarını dinliyorum diyorum yine suclu ben oluyorum ne yapalım dışardan gelen insanlarla kavgamı edecekmişiz onlar kırılırsaymış yahu diyorum ben kırılıyorum kac tane insanin icinde biz evlenmezmişiz annemler torun goremezmiş dedi e bende kirıldım senin ne haddine yaa delircem şunları yazarken bile ben bu baskıdan aşırı sıkıldım kızlar inanin insan yuzu gormek istemiyorum ben. Ya bi laf sokarlar ya başka birşey olur.Ne burayı terk etmek nasip oldu ne de kendi yuvamı kurup bi hayat kurmak bu kısır dongu hicbitmeyecekmi anlamıyorum ya neden bu kadar şanssizim bilmiyorum