Konuya direk giriyorum. Yaklaşık 4 yıl once birisiyle 6 ay kadar goruştum ben 20 o 28 yaşındaydı yigeni var benden 3 ay buyuk adını ahmet olarak soyluyorum. Ahmetle zamanla cok yakın arkadaş olduk hemde baya yedigimiz ictigimiz ayrı gitmezdi hergun sabahtan aksama kadar beraberdik ama ben ona karşı hic bisey hissetmedim sonuc olarak sevgilimin yigeni snra biz ayrıldık ahmetle goruşmeye devam ettik halada goruşuyoruz ozamanlar bana bi ilgisi olduğunu anladım hic bi sekilde bunu dile getirmedi ama kadınlar hisseder hesabı. Eskisi evlendi bu arada. Ben sozlenicektim calıştığım yerin patronuyla ahmette cok samimi oldu hep yanima gelirdi sozlencegim kisi dukkana geldiği zaman ahmetin suratı degisiyodu gelmicek buraya fln diyodu sizi ayırırım dedi o gelince seni operim dedi sen salak mısın defol git burdan dedim kovdum onu arkadaşımızın kinasi vardi cumbur cemaat gittik ahmet cok icmis benim adimi sayiklamis ve evlenmesin fln demis snradan oğrendim benimkide baya bozulmus bidaha gorusmiceksin demişti neyse benim soz işi olmadı ben ahmetle tekrar goruştum ama gercekten icimde ona karşı bsy hic birzaman olmadı ben hep onu cok yakın bi arkadaş olarak gordum herseyimi paylaştım kiz arkadasimdan farki yoktur yani