Herkese merhaba
Benim kanım canım bir arkadaşım var. Kendisi cocukluğumdan beri surekli iletişimde olduğum biri. Ve cok severim.
Bu arkadaşım sevgili seciminde cok başarısız. Duzgun tipler denk gelmiyor ve kendisi de bu konuda epey dolu. Ama şoyle bir handikap var ki arkadaşım duzgun tipler bulabilecek ortamlarda aramıyor sevgili adayını.. Oyundan, swarmdan, instagramdan vs buluyor ve sonu hep husran. Gelip bana dert yanıyor ve ben de haliyle onun adına tedirgin oluyorum. Oncelikle iyi niyetli biri olduğunu biliyorum ve cok seviyorum. Ama oyundan bulduğu ve konuştuğu kişi evli cıkıyor, arkadaşım da kanka ayağına konuşmaya devam ediyor. Benim icin cok ters bu durum. Veya biri ile goruşuyor ic camaşırı mağazam var diyor konuşma biraz ilerleyince karşı taraf ben bakınca hangi beden sutyen kullanılır anlarım diye belaltı konuşmaya gecmek istiyor. Bunları bana ofkeli anlattığı icin ben de boyle insanlarla goruşmesen mi sosyal medyaya guvenmiyorum diyorum ama sosyal bi ortamım yok başka nereden bulacağım diye aynı şekilde takılmaya devam ediyor. Ben cok mudahil olmuyorum anlatırsa dinliyorum sadece bu kadar cunku hayat goruşlerimiz aynı değil.
Dun calıştığı yere biri gelmiş, biraz konuşma sonrası telefon numarasını istemiş ve akşam goruşmeye başlamışlar. Tesadufen goruştuğu kişi de bugun bulunduğumuz ortama uğradı. O kadar irite oldum ki. Sanki yıllardır tanışıyorlar gibi davranıyordu adam. " sen cok şanslısın ben her ortama girdim artık uğramıyorum, cokokuyanbilir sen de cok sessiz cıktın ya, akşam erken yat uykunu alamayacaksın ha " gibi laubali şekilde konuşmalar.. Kalkarken arkadaşımın omzuna sarılır gibi dokunmalar.. Bana tekrar oturalim yaa demeler.. Hic bana gore değil. Arkadaşım fikrimi sorduğunda buna zamanla sen karar vereceksin dedim. Ama icim icimi yiyor. Bana hic sağlam ayakkabı gelmedi adam. Ama ya iyi biriyse sadece uslubu boyleyse diye de iyi gidebilecek bi ilişki ihtimalini engellemek istemiyorum. Arkadaşıma karşı da yalan soylemek istemiyorum. Arkadaşım bu sevgili konusunu epeyce kafasına takmış durumda. Bi donem benim sevgilimin arkadaşlarından uygun varsa tanıştırmamı istemişti. Tabi bu olabilecek birşey ayıplamıyorum. Ama sanki sırf biri olsun diye olmasını istiyor. Inanın goruştuğu kişilerden sağlam ayakkabı cıkmayanları o kadar cok gordum ki. Hem onu korumak hem de onun hayatının akışına mudahele etmemek istiyorum.
Siz olsanız bu kadar yakın bi arkadaşınıza samimi duygularınızdan bahseder misiniz yoksa kendisinin yaşayıp gormesini mi sağlarsınız?