Aynı meslek grubunda olduğum biriyle ortak grupta bir soru uzerinden bir konu uzerine konuşma gecti. Benim bu grupta resmim yok. Soruyu detaylıca konuştuk ve meslekleğimiz hakkında uzunca da bir konuşma gecti. Bu adam ertesi gunlerde de gun aşırı gayet seviyeli halimi hatrımı sormaya ve bir yerlerden konu acmaya başladı. Konu oylece uzayıp gidiyordu zamanın nasıl gectiğinin farkına ikimizde farkına varmıyorduk ve cok fazla ortak yonumuzun olduğunu farkettik. Mesleklerimiz şehrimiz aynıydı. Onun profil resmi vardı ve gercekten de hoş bir beydi gerek gorunuş gerek de davranış olarak. Ben en baştan beğensem de oyle bir şeye imkan vermedim. Tanışmamızın ustunden bir hafta gecti ve bu bey sohbetimden cok keyif aldığını ve aynı şehirde de olmamız dolayısıyla goruşmek istedi. Ben cok beğensemde sosyal medya tanışmalarına karşı olduğum icin istemedim ama icimde de bir acaba var goruşsemiydim diye. Eskiden harketli bir hayatı olmuş acıkcası bu da beni urkuttu. Şimdi durulduğunu ev huzurunu sevdiğini soylesede benim icine sinmedi. Acaba demekten de kendimi alamıyorum. Acıkcası bu adam baya da goze carpan biri. Ama o beni hic gormedi. Goruşmemiz icin cok ısrarcı. Bir de varlıklı bir aile ve biz kendi halinde bir aileyiz. Denk olmadığımız noktalarda var. Hic goruşmemek daha mı mantıklı. İkimizde 30 yaşında meslek sahibi kişilerix. Ben goruşmek istemediğimi belirttim ama da gecmiyor değil icimden.