4 sene sonra ilk kez buyuk gorumcem beni aradı, numarası bile kayıtlı değildi, sesini bile tanıyamadım. Uzerimdeki şaşkınlığı atamadan bayramda bizi evine davet etti ama ben kibarca başka planlarımız var, başka zaman gelelim dedim, lafı cok da uzatmadan işteyim daha sonra arayayım diyerek telefonu kapattım. Eşime hayırdır kardeşin beni aradı demeyi unuttumuşken eşim bombayı patlattı, kardeşinin sıkıştığını bizden 40.000lira istediğini soyledi, bende daha once gonderdiklerimi vermedi bile bankamatik miyiz dedim, cok da ısrar etmedi, sadece şansını denedi diye duşunup uzerinde durmadim. bugun gorumcem tekrar aradı ama ben numarasını kayıt etmediğim icin actım, acmaz olaydım... Abisinin parasını yediğimi, kotu bir kadın olduğumu soyledi, 2 3 dakika hic cevap vermedim, dinledim... Benim yuzume ailesine (kendisini kast ediyor) yardım edemediğini 10 yıldır abisini somurdugumu soyleyince dayanamadım, ilk ucakla gondereyim birazda sen somur dedim ve kapattım... Muhtemel şimdi eşimi arayan kendisi, beni şikayet ediyor, cocuklar uyuduktan sonra guzel bir tartışma beni bekliyor...