Merhaba sevgili kk uyeleri. Forumu uzun zamandır takip ediyodum sizlere danışmak istediğim bi durum var. Onceleri bende gulup gecsem veya takılmasam da eşinin ailesi de bu şakaya dahil olunca icten ice gercekten kırıldığım bi konu var o da eşimin şaka olarak “2. Eş alma muhabbeti”.

Tamam ilk zamanlar takılmazdım ama sonraları başkalarının yanında yapınca duruma alındığımı farkettim. Babası yengesi falan da kızıştırınca iyice sinir oldum bu duruma. Ki bu şakayı ben ona yapsam ailesi de dahil cok terbiyesizce bi şaka olarak adlandırılırlar. Ki yalnız olunca defalarca eşime soyledim ben buna alınıyorum ayrıca abinden de eşi icin hic duymadım boyle bi şaka bi sen gomuyosun beni masada dedim.

Hatta bi ara kayınvalidem evdeki deposunu boşaltıyodu bizim gelinlik ve damatlık da ondaydı. Bende ihtiyacı olan birine verelim dedim. Eşim o ara belki bidaha evlenirim lazım olur dedi. Bu muhabbet o kadar cok uzadı ki defalarca dun de kayınvalidemde acılınca masada eşimi bozdum ama o an onu orda bırakıp eve gitmek geldi icimden. Ne yapmalıyım nasıl davranayım siz boyle bi durumda nasıl davranıyorsunuz? Eşimin yaptığı şaka cok mu normal sizin eşleriniz de yapıyor mu?