herkese merhaba,
bir yıllık ilişkim var. sevgilimi cok seviyorum, gercekten cok anlayıslı her istegime onem veren sevgisini ilgisini belli eden biridir. normalde hic sikayetim yok tam tersi butun huyunu cok severim. sadece biri haric..
tartıstıgımız zaman benim agzımdan asla saygısız bi kelime cıkmaz. yeri gelince sesimi yukselttigim olur ama hem ozel hayatımda hem normal ilişkilerimde birine salak bile dememişimdir, boyle seylere tepkiliyimdir. tartısma anında bile saygı korunmalıdır bana gore. ama sevglm o efendi inanılmaz tatlo adam, tartısma anlarında cok sinirlendiginde kufurlu konusuyor. bunu son zamanlarda cok sık tekrarlar oldu. direkt bana yonelik degil, mesela arabayla ilgili konusuyoruz,bu tamamen şu an aklıma gelen bi ornek, arabayı s.... diyo o sinirle, ya da kendi agzıma s.... diyo ya da s.... arabası diyo, lanet olsun bana agzıma s... diyo, buna benzer ornekler. bana bir kere sus agzına s... dedi, şok oldum... ben asla hic bi erkekten kufur duymadım, ne ailemde ne baska birinden, biri gerizekalı dese oturur aglarım o derece.
ona gore onu cok sinirlendirmişim seninle goruşmek istemiyorum demişim bi kadın sevgilisine nasıl onu rahatca dermiş hic mi kaybetme korkusu yokmus vsvs.. asla kendini suclu gormedi. ona gore sinirlendiginde oyle konusuyo beni begeniyosan boyle begen dedi. bu aksamki tartısmamızda lanet insan dedi bana. tamam ben de yukselttim onu, cok sinirliydim ama asla hakaret tarzı bi kelime cıkmadı agzımdan, goruşme planı yapıyoduk goruşmeyelim o zaman dedim nasıl oyle der misim.. diyorumki ben sana hakaret etmedim nasıl soylersin lanet insan diyorum sen neler dedin bana buna mı takıldın dedi. hala ama hala kendini haksız gormuyo..sen prenses gibi mi yetiştin pariste mi buyudun kmse sana ote git demedi mi diyo! allahaskına bunu nasıl normalleştiriyo? normalde o kadar kibar ince duşunceli ki gorseniz siz de cok şaşırırsınız. en son ki lafım ya ozur dilersin ya da seninle iletişimimi keserim dedim, ozur dilemicem dedi.
tamam ben de bazen cok konusuyorum bazen alınganlık yapıyorum tartısmalarımız uzuyo ama bunlar hakaret duymamı hakettigimi gostermez ki. benim ona tartısma anlarında soylediklerim; yazma bana, konusma benimle, sen zaten gorusmek istemiyosun, yeter tartısmaktan sıkıldım tarzı seyler. sırf bu hakaret kufur olaylarından dolayı ayrılmayı bile duşundum. bi kere sinirden gozu dondu s...cem kendimi dedi, kulaklarım kanadı resmen, birinden kufur duymak kendime olmasa da iğrenc bişey, ben mi abartıyorum? anlaması icin daha baska napabilirim bilmiyorum.. cok seviyorum bu huyu haric gercekten cok sevilen saygı duyulan cok kibar biri ama sinirlenince cok degisiyo ((