Merhaba sevgili kk ailesi. Moralim cok bozuk konu aslında cok uzun fakat ozet geceyim ayrıntı soran olursa cevap veririm.

Eşimin yaklaşık 10 yıl once birlikte olduğu ve gecmişinin olduğu hemen eşimin ardından hızla evlenen şu an hali hazırda evli ve 2 cocuk annesi kadın, eşimle evli olduğumuzu sosyal medyadan gorup eşime değil eşimin kardeşine ulaşıyor. Kadın ona turlu yalanlar soyleyerek kimliğini saklıyor ve konuşmak istediğini soyluyor. Eşime kardeşi soruyor eşim benim duymamı istemediği icin tamam konuşurum diyor ben anlamıyorum tabi. 15 dk geciyor eşimin erkek kardeşi geliyor ve telefonu arıyor diye uzatıyor. Eşimin eli ayağına dolaşıyor kardeşini evden kovuyor evli barklı adamım diyor. Bana da olay bambaşka anlatılıyor tabi o ara kıskanc olduğum icin eşim hassas davrandı sanıyorum zavallı safım. Velhasıl eşimle aram bozulunca bir ayrılma doneminde eşimin kardeşi bunları bana anlatıyor. Eşim konuşmayı istemeyince kız kimliğini soylemiş ve abine hesap sormak icin konuşacağım demiş.

Gecen eşimle konuşuyoruz o da aslında arayan sana dediğim kişi değildi ben sana soylemedim eski sevgilimdi diyor. Biz onunla hesaplaştık kac yıl olmuş zaten evlenince ortaya cıkacağını tahmin etmiştim diyor.

Şimdi ben nasıl tepki vermeliyim aldatılmış gibi hissediyorum yalan var ortada sonucta. Kadına yazsam mı rahatsız etmemesi icin? Eşime de cok kırıldım. Burada oy cokluğuna gore hareket edeceğim.

Şimdiden yanıtlarınız icin teşekkur ederim.