Uzatmadan anlatmaya calışacağım. Benim 3 kucuk cocuğum var. Kalabalık akraba grubumuza kahvaltiya gitmeye karar verdik, 17 yetişkin ve benim 3 cocuğum. Bu şekilde belirtmelerini istedim, ucret farkı cıkmasın diye. Telefonda abim 20 kişi dedi, ayarlanır orada dedi ve yeri ayirtti.
Kahvaltı gunu oraya ilk biz vardık abimlerle, dedim ki cocuklara ayrı bir kahvaltı gelmesin, yemiyorlar cunku.cocuklarim hic bir zaman iştahlı olmadi 2 kişilik serpme kahvaltınin birini iptal edelim, cocuklar bizimle yer.Bosuna fazladan odemeyelim dedim. Demez olaydım, abim benin kendimi anlatmama fırsat vermeden sozleriyle hesapci olmayı bırakmamı soyledi, boyle yerlerde şunu yapmayin gibilerinden ve daha bir kac şey siraladi. Cocuklar odenir gider arada dedi.Be n niye akrabalarıma cocukarimin parasını odettireyim ki, oyle bir duruma beni sokması cok zoruma gitti.hesap yapsam, kahvaltıya gelmem ve dediğim gibi hic bir şey yemediler, kendimi ifade etme fırsatı verilmeyince hirslandim ve butun yemekler boğazıma dizildi ya, gozlerimden yaşlar istemsizce aktı. Lavobada sakinlesip geldim ve suclu ben oldum.herkes uzuldu, modunu duşurdun gibilerden....Bana soyler misin ben cok mu alıngan, abartılı davranmisim. Boşuna mı uzuluyorum