3 yyasindan beri devam eden arkadasligimiz var kanka dedik birbirimize. Ayni yastayiz Evlerimiz yanyanaydi. uzaktan akrabayiz aynı zamanda. Taşınmak zorunda kaldık yine irtibati kesmedik.
Evlendim duğunume,evlendikten sonra evime geldi. Dogum yaptim dogumuma geldi buraya kadar sorun yok ( Bir gun size geliyorum demiştim " giiit" " demisti. ) yaşlarimiz 15 flndi ama şimdi yine desem yine gelme git fln der ama neden mesaj atiyor?
Kapandim dedim,"acılcak misin" dedi. Yeni kapanan birine "acılacak misin" denir mi ya da neden denir?
bir de kendisinin kapali arkadasi varmis ona cok yakisiyormus kapallilik cunku o kombin yapıyormuş. ben yapmiyormusum kombin.
bir gun mesaj atti napiyosun diye disardayim dedim "başında ortu var mi" dedi.
benim ortum ona dert oldu
maddi durumumu da biliyor ustelik.
ceşit ceşit kombin yapamam bakmam gereken cocugm var. pahali gosterişli giyinemem. Lc waikikiden bile aliyoruz 1 yikamada eskiyor. ne yapalim? onun istedigi modern olmak kapaliligi bile modern kapalilik olarak goruyor dik topuz yapanlar varya
Her gun whatsapp tan konusurduk ta ki hep bahaneler uydurana kadar,ben o bahaneleri gercektir isi vardir dedim ama kızım ameliyat oldu, kendisi gecmiş olsuna gelmedi ama ablasıyla vs carsiya cikip storysinde paylasti, cafelere gidip resim cekindi.
artık mesafe koymaya karar vermenin doğru olduğunu duşunuyorum. kendisine de en sonunda "Sen benimle bulusmak istemiyorsun" dedim "ne alaka kiz" dedi.
ee bir insan bulusmak istemedigi kisiye neden "kuzum,kankim" vs diye msj atar.
boyle surdurur musunuz arkadasliginizi?
siz bulusmak istiyorsunuz arkadasiniz "evini bilmiyorum, evin uzak,hamileyim yuruyemem, "
yuruyerek 20 dk da bulur istese evimi.
hatta madem evimi bilmiyorsun ben seni merkezden almaya geleyim dedim
"senin gelmene gerek yok" dedi
bir gun gel dedim tamam dedi,gelmedi, aradan bikac gun sonra mesaj atti naber diye. konuyu ben yine bulusmaya getirdim. Yine "tmm kız buluşuruz gezeriz fln dedi" yine orali olmadi.
bu boyle 30 kere devam etmiştir.
kendime kızıyorum bulusmaya can attığımı belli ettigim icin.
Bu tur insanlar ne yapmaya calışıyor benimle bulusmak istemiyorsa neden mesaj atiyor. ben nasil davranmaliyim
doğumu ekim ayında olacak. hediyesini goturmeliyim cunku o bana getirdi.
en son mesajina cevap yazmadim,şimdi de mesaj atmış "senin nasil gidiyor kanki" diye
not= nickim deki gibi 99 lu değilim daha buyuğum