Selam.Bu konuyu acarken biraz utanıyorum.Ama kimseye anlatmasam catlarım sıkıntıdan konuşmaya ihtiyacım var.
Eski sevgilimle cok kısa bi sure cıktık ben anlaşamayız diye duşundum ayrıldım cunku hep aşırı korumacı davranıyordu ve cok erken bağlanmıştı ben de o uzulmesin diye ozur dileye dileye ayrıldım.İstersen arkadaş kalırız istemezsen kalmayız dedim.Geri donmemi istedi ama ben olmaz deyince arkadaş kalmak istedi.
Nasıl tanıştığımızı anlatmak istiyorum cunku ilerde lazım olacak.Okulla ilgili bi wp grubundan tanıştık aynı okuldayız ortak arkadaşlarımız ortak gruplarımız var.İkizi de bizim okulda,eski kız arkadaşı da.
Biz ilk başta arkadaştık ve bana onun okuldan sevgilisi olduğunu soylediler ben de kendimi kaptırmadan devam ettim.Sonra cocuk bana o kızı anlattı.Sevgililiklerinin bir anlık bir şaka uzerine başladığını sonra işin ciddileştiğini ve kızın kendisine gore olmadığını,onu uzmek istemediğini sadece arkadaşca sevdiğini anlattı.Ben de o zaman hislerini soyle ve ayrıl dedim.Arada bir de sormaya devam ettim cunku cocuk benden hoşlanıyordu belliydi.Sonra ayrıldılar.O kızla da cok az bir sure cıkmışlar ve instadan tanışmışlar yuz yuze hic goruşmemişler ve kız cok uzgunmuş herkesle iletişimi kesmiş,ben de bu kadar kısa surede bağlanmış olamaz başka bir derdi vardır diye duşundum.Kız onu seviyorsa cocuğu tamamen unutup yoluma bakmayı bile duşundum.Sonra kızın konusu bir şekilde kapandı.
Cocuk bana karşı hislerini acıkladı ve sevgili olduk.Buluştuk.Cok az surdu 2 hafta kadar.Sonrası malum neden ayrıldığımı acıkladım size zaten.Ona da birbirimize gore değiliz gibi bir şeyler dedim.Uzulmesin diye arkadaşlığı kesmedim,ama umutlanmasın diye surekli mesaj da atmıyordum genelde o atıyordu ben cevap veriyordum.
Sonra ortamlarda surekli kavga etmeye başladık benden intikam almaya calışıyordu durduk yere kavga cıkarıyordu bana kusuyordu arada laf sokuyordu ben de sinir oluyordum uyarıyordum.Konuşmaya calışıp ozur de diliyordum.Bazen kusup uzun zaman konuşmuyordum.O da hic ozur dilemiyordu ilk adımı atmıyordu haksız olmasına rağmen.Ama bir şekilde barışıyorduk.Kedi kopek gibi birbirimizi yiyorduk.Okuldakilerin hoşuna gidiyordu bu,dizilerdeki komik sevgililere benzetiyorlardı bizi. Sonra kavgalar ciddileşti,ben arkadaş kalmak istemiyordum onu daha fazla uzmek ve daha fazla uzulmek istemiyordum ama o istiyordu arkadaşlığı.Ben konuşmasam o yanıma gelip konuşuyordu.
Sonra kız arkadaşı olduğunu soyledi ben de yalandır diye duşundum sonra senin kız arkadaşın/senin erkek arkadaşın muhabbeti başladı şakalaşıyorduk aramızda.Ama sonra ben inandım dediğine cunku bence yalan soyluyorsun dediğimde kızıyordu.Beni suclamayı bırak diyordu.
Kendisi de her kavgamızda beni sucluyordu.Ben de hep yapıcı olmaya calışıyordum.Ama fark etmeden hep icten ice bileniyormuşum ona
Sonra okulun wp grubunda arkadaşlarla geyik muhabbet yaparken birinden hoşlandığımı soyledim.O kadar cok hoşlanmıyordum ama konu acılınca soyledim cunku o cocuk benimle uğraşmaz sanıyordum.Hem kendisinin de kız arkadaşı vardı.Bana oyle soyluyordu yani.
Sonra cocuk bana kızdı kimse senin ozelini merak etmiyor dedi kendi kendine ofkelendi grupta,ben de tamam rahatsızlık veriyorsa bahsetmem dedim o da “iyi olur” dedi.sonra arkadaşım ne oldu diye sordu.Ben de ofke nobeti geciriyor doktora gitmeye ikna edemedim diye alay ettim aklımca
Sonra beni gruptan atıp geri ekledi.Benimle uğraşma yoksa gorursun dedi.Ne yaparsın evime bomba mı atarsın dedim.O senin olayın erkeklerle oynamayı iyi biliyorsun dedi.Bunlar hep grupta oldu.Şaştım kaldım.

Sonra tabii yine ozur dilemedi.Mesaj attı bana “tamam istediğinle mutlu ol umrumda değil” dedi.Ben de o zaman “bana artık bulaşmayacaksın demi” dedim “ne istiyorsun” dedi.Hislerimi,kırıldığımı anlattım ozur beklediğimi anladım.Beni seni kırmadım dedi ozur dilemedi.Ben de onun ikiz kız kardeşini ornek verdim “Onun da senin gibi bir erkek arkadaşı olduğunu hayal et” dedim.Kapa ceneni onun hakkında konuşma dedi.Sanki hakaret ettim kıza..
O gun fark etmeden de olsa ona bayağı bilendim kinlendim.İntikam almak istedim.
Ama sonra tekrar uzlaşmayı sectim konuşmaya calıştım,arkadaş ortamında ve wp grubunda hep konuşuyordu benimle ama baş başayken biraz konuşalım mı diyince cevap vermiyor soğuk davranıyordu.
İşte sonra da hic yapmamam gereken o şeyi yaptım.
Yine kavga cıktı grupta.Bu sefer olayı ben buyuttum
Onun ikizi de gelince “Umarım ilerde onun gibi bir kocan olmaz .” Dedim.
Sonra benim cocuk geldi “Onun adını ağzına alma onunla ilgili konuşma” dedi.Benim de gozumu artık ofke ve kin burumuştu bir anda “Sen git X ’in hisleri ile(eski sevgilisi) oyna,elin kızına (kendimi kastederek) cok kotu davran,ama kimse senin kız kardeşinin adını bile ağzına alamasın ! Ailen seni prens olduğuna mı inandırarak buyuttu bilmiyorum ama oyle bir dunya yok !” dedim
Sonra “Sen neler soyluyorsun “ vs dedi ikizi şaşırarak.Ben yine durmadım cok sinirliydim aylarca uygulanan psikolojik şiddeti icimde biriktirmiş şimdi patlıyordum
Sonra cocuk “Hayır kral olarak buyuttu” gibisinden şeyler soyleyince “Hahahaha kralmış o yuzden mi eski sevgilin seninle oynayıp başkası icin terk etti ?” diye de hic soylememem gereken şeylerin sonuncusunu soyledim
Sonra ikizi bana kufretti tehdit etti,cocuk da sana guvenmiştim gecmişimi anlatmamalıydım sana senin o eski sevgilimden bi farkın yok hatta o en azından milletin icinde gecmişi acmıyordu dedi.Gercekten ne yapmıştım ben boyle ? Neden bu kadar kotu patlamıştım ki ? Ve neden başbaşayken değil de insanların icinde ?
Kendimi cok kotu hissettim.Whatsappı her şeyi silicem dedi (daha once de yapardı) ben de geri dondurmek istedim yalvardım cunku pişmandım ceza cekmeye razıydım.Onun iyi olduğunu gorup hayatıma devam edecektim.En sonunda tum gun uğraşıp geri dondurdum okul grubuna vs.

Bu arada bu bana uygulandı dediğim psikolojik şiddet ne,tanıştığımız 7-8 ayda neler yaşadık,bizim okulda olan eski kız arkadaşıyla arasında neler oldu vs hepsini yazardım ama aşırı uzun surer.Soran olursa anlatırım.
Şimdi kendimi kotu hissediyorum kendimi oldurmeyi bile duşunuyorum ben normalde herkese iyi davranan derdiyle sıkıntısıyla ilgilenen başkalarının mutluluğuyla mutlu olan kendinden cok onlarla ilgilenen bir kızdım,bir anlık bir ofkeyle bir cocuğa sacma bir kinlenmeyle o iyi kızı oldurdum
İyi kızın bir de karanlık tarafı var ve o karanlık taraf cok kotuymuş Ben bile yeni tanıyorum o tarafı.

Birine boyle bir kotuluk yapan ya da kendisine yapılan var mı ? Nasıl başa cıkıyorsunuz bu hisle ? Vicdan azabıyla yani.Ya da kotuluk size yapıldıysa kalp kırıklığıyla.
Bu arada onun olduğu arkadaş buluşmalarına gitmemeyi,okul wp grubundan cıkmayı istemiştim ama arkadaşlar zorlamıştı.Hayatından tamamen cıkmamı o da istememişti ki sanırım hala istemiyor.
Yoksa ben hazırdım her şey kotuleşmeden uzaklaşmaya ama olmadı
Sizce bu yaptığımı telafi edebilir miyim ?