Selam arkadaşlar. Ben tek kanal calışan birisiyim. 2007 yılında actığım kanalımdan 2013 eylulden beri adsense'den odeme almaktayım. Yaklaşık 5 ay kadar once bir videoma yukler yuklemez telif gelmişti. Telifin gecmesinede 1 ay gibi bir sure kalmıştı. O yuzden bu aralar pek video yuklemiyordum telif gecinceye kadar. Bugun kanalıma giriş yaptım yine o uğursuz ekranla karşılaştım. Bu sefer topluluk yemişim yaklaşık 8-9 ay once yuklediğim bir videoya. Soylemekte sakınca varmı bilmiyorum ama bu topluluk yediğim video eski bir spor musabakasında cıkan kavga goruntusunden oluşuyordu.(telif yediğim videoda aynı tarz videoydu) videoda aşırı bir şiddet filanda yoktu. neden topluluk gelmiş olabilir sizce?

İşin kotu yanı kanalımda bu tarz videolardan fazlasıyla var. Bazılarını sildim, bazıları uzerinde cok uğraşmıştım uzerlerine muzik filan ekleyerek onları silmeye kıyamadım. o telaşla yaklaşık 1.5 milyon izlenmeli para kazandıran aynı tarz videoma yaş kısıtlaması getirdim. sonra bir baktım para kazanması kapanmış yaş kısıtlaması getirince. sonra kısıtlamayı kaldırdım ama para kazanma sekmesi kaybolmuş. bunu tekrar acma yolu varmı? Bu videomu ve telif ve topluluk yediğim aynı tarz videolarımı silmemi onerirmisiniz? Buraya kadar yazdıklarımdan anladığınız kadarıyla kanalımdaki tehlikeler neler? kanal cok yuksek izlenim ve abone sayısına sahip.bu kanal haricinde başka bir alternatifimde yok o yuzden bana tavsiyeleriniz nelerdir? teşekkur ederim.