Merhaba bunları nasıl yazabiliyor olduğumu bile anlayamadan yazıyorum. Eşimle Cileğimi bir aileye emanet ettik ve tatile gittik . Daha oncede emanet etmiştik aynı aileye. Cileği bırakırken camları acmamaları konusunda tembih etmeyi unutmamayı kendime tembihleyerek gittim kızımı bırakmaya . Ama ilk kez bakmadıkları icin bir onceki seferden zaten biliyorlar bu konuyu. Yinede ben tekrar takrar anlatmam gerektiğini hissettim. Tam anlatıyorum Cilekle ilgili aklımdakileri bir adam geldi konu dağıldı . Arayarak hatırlatayım dedim cam konusunu ama tatil boyunca elim gitmedi diyorum ki Cileği aramadım ama koşturmaktan guneşten sıcaktan elim gitmiyor telefona cok enteresan. Haberleşiyoruz tabi ara ara video fotoğraf atıyorlar icin rahat ediyor Cileği gorunce. Derken bayramın birinci gunu beni aradı Cilek camdan duştu diye sonrası kabus zaten... Niye aramadım camı ustten acın niye demedim neden onlara verdim neden neden neden kendimi balkondan atmayı bile duşundum. Hatta kardeşim Cileği 15 gun once ruyasında gormuş yuksek bir binada , anneme anlatmış sonrada unutmuş ikiside bana anlatmamışlar , anlatsalar belki ben daha hassas okurdum. Kızımı atmış gitmiş gibi hissediyorum kendimi. Bundan sonra kızımın boşluğunda nasıl bir hayat bekliyor beni kim bilir. Evdeki her anım onunla her koşede Cilek