Kızlar merhaba. Başlıkta yazdığım gibi boşanmaya bugun karar verdim. Birikti birikti, sonunda aldım kararımı.
Kısaca bahsetmek gerekirse eşim ailesinden kopamayan, ailesinin her istediklerini maddi manevi anlamda anında gercekleştiren, kendi hislerime gore ikinci sınıf insan muamelesi gorduğum bir evliliğim var.
Ailesi 1. sırada bu cok acık. 4 tane kardeşi var ama eşim kadar ilgilenen kendini onlar ve anne babası icin parcalayan yok cunku herkes kendi hayatını kurmuş durumda, bir biz kendi cekirdek ailemizi kuramadık.
En ağırıma giden de oğulları sayesinde tatil tail gezen, gosteriş yapan, her istediklerini alan yiyen icen 'onların da bir ailesi var' demeyen kv ve kp. İnsan bir duşunmez mi maddi imkanım yoksa az ile kanaat edeyim, kendime gore yaşayayım diye.
Bugunku son damla ise, annesine tuttuğu kiralık yazlığa bensiz 1 hafta gitmek istemesi oldu. 1 temmuzda zaten gitmişti, bayramda tekrar gidecektik, ağustosta 1 hafta başbaşa tatile gidecekken, ben tek gideceğim yazlığa demesi.
Bu kadar mıcmıc, ailesiyle surekli goruşen, benim ailemi 2.plana atan, annesinin kardeşlerinin hicbir karşılık almadan ağzının icine bakan bir adam ile evlendiğime cok pişmanım.
Ben ikimiz icin ve olacak ise cocuğumuz icin iyi bir gelecek planlarken, bunun icin birikim yapmaya calışırken; eşimin ailesi artık beni maddi manevi zorluyor.
Benden bu kadarmış, hoşcakal.
Guncelleme : 2 saat once hicbir şey soylemeden arabasının anahtarını alıp gitti kızlar, nereye gitti hicbir fikrim yok. Tum aile tatilde, bir tek kp burada. Bu arada duşundum, kavga esnasında uzerime yuruyup elini kaldırdı bana, ben de hadi vur da tam olsun dedim. Olayın sıcaklığıyla yazmayı unutmuşum, aklım şimdi başıma geldi de hatırladım. bu hareketten sonra tamamen bitmiştir benim icin. Bir sonraki kavgamızda o elin yuzume inmeyeceğinin garantisi yok. Yazık cok yanlış tanımışım.