Merhabalar oncelikle soylemek istiyorum hesabımı ilk actığımda yazdığım konu gercek değil yıllar once oylesine bu foruma girip sevgilimle dalgasına konu acmıştık malesefki silemiyorum o yuzden diğer konularımında inancılığı olmuyor
Derdime gelecek olursak kayınpederimin vefat ettiğini kayınvalidemin bizimle yaşaması icin eşimle tartıştığımızı soylemiştim onceki konumda.bu olay hala netlik kazanmadı bayramda memlekete gittik kayınvalidem eşim ben.donuşte benim annem babamda geldi babam bizim yanımızda ameliyat olacaktı.bugun yani pazar oğlende evimize vardık eşimle bi tartışmamız oldu ve 2-3 aydır bitmeyen kavgalarında etkisiyle annemgille konuşmak istedi biz anlaşamıyoruz boşanmak istiyorum ben dedi annem babam kayınvalidem eşim 1-2 saat konuştuk kesintisiz ben ağladım surekli buyukler barışmamızı istedi eşim boşanma kararından donmek istemiyor bende eşimi sevdiğimi ama beni istemeyeni bende istemiyorum dedim en sonunda babamada biz donelim memlekete dedim.konuşmalarda eşim benim cok kıskanc olduğumu bir suru derdi varken benimde dert olduğumu annesini yalnız başka şehirde(kayınvalidem bziden 5-6 saat uzakta) asla bırakamayacağını kardeşininde işinden dolayı annesiyle ilgilenemeyeceğini benimde altlı ustlu karşılıklı daire tutup oturalım dememe rağmen annesini istemediğimi soyledi.daha 1 yıllık evliyiz.cocuk yok.lutfen kırıcı olmadan yorum yapın