Selam kızlar ,
Şuan pazar gunu saat 8:21 ust kat komşum eşya cekmeli supurge yapıyor . Hani h.ici değil ki işe gitmeden once supurge yapıp gidiyor diyeyim gerci onu da diyemem cunku ev hanımı calışmıyor vakti var yani .
Ben yeni evliyim 2 ay oldu taşınalı . Ama bu kadından iki ayda bıktım . Pencereden 7/24 birşeyler sirkeler . Camım malum yaz gunu acık oluyor . Birkac kez soylenene soylenene camı kapattım terbiyesiz cevap vermeden iceri kacıyor yada soylenmem esnasında camı tamamen kapattıysam devam ediyor .
Bir de cocukları var 12-14 arası sanırım . Hani 3-4 yaş değil ki baş edemiyor seslerine desem . Erkek cocuklar apartmanda tum gun koşturuyorlar baya merdivenlerde bağırarak koşturuyorlar hatta birkez benim kapımı zorladı cocuklar ben tam kalktım bu kim diye kapıya giderken sesimi duydu kactılar . Evin icinde hep bağırmalılar da . Annesi hic uyarmıyor muhtemelen cunku bir kez cocuk 5-6 sefer anne diye bağırdı kadın en sonunda ne var dedi ( oda bağırıyor tabi ) acıktım dedi cocuk annesi de git ye deyip başından attı . Yani resmen sesleri yuzunden bizim evde yaşıyorlar . Ne konuşmalar yatak odamdaysam duyuyorum .
Bana hoş geldinize gelen olmadı ev sahibim haric o da kapıdan ( onlar da ev sahipleri diye bizi malları gibi gorunuyor bunu fark edince kadını iceri de davet etmeden pandemi cağıramıyorum iceriye kusura bakmayın diye yolladım ) . Hoş geldinize gelse kadın uyaracaktım . Bina girişinde gordum hemen selam verip guzelce uyarayım dedim kadın beni gorunce kaşlarını cattı yuzunu ekşitti

Bizim ev sahibi bina sahibi oyle yonetici filan yok ona soyleyeyim dedim ama ust kat komşum onun gelini olma ihtimaline sahip soyleyemiyorum cunku dediğim gibi ev sahibi de ters yaşlı insanlar . En ust katta oturuyorlar değişik bir apartman . Taşınmayı bile duşundum inanın ama evlilik sonrası borclar yuzunden cıkamıyoruz bir de evimin ici tam hayalimde ki ev.
Şimdi bu kadınla nasıl baş edeceğim . Cazgır bir tip de değilim . Onerilere acığım hanımlar