Merhaba kızlar 9 aylık evliyim ve 9 haftalık hamileyim. Yaşımın ileri olmasından mı bilmiyorum 6. Haftadan bugune kadar hep bulantı tansiyon duşukluğu birşey yiyememe gibi sorunlar yaşadım. Surekli yorgun halsiz uykulu hissediyordum ve bu sure de 2 gune bir supurdugum ev 1 haftaya cıktı. Sabah ceşit ceşit kahvaltı hazırlarken artık sadece tek ceşit yani yumurta ekmek cay domates salatalık yada patates kızartması yapıyordum onda bile zor ayakta duruyordum eşim yiyip ise gidiyordu ben yemiyordum pişirirken bile bulamıyordum. Neyse bu gunler boyle gecti eşim hep anlayışlı gorunuyordu.
Dun ne olduysa patates kızarttim adam soylenmeye başladı her gun patates ev pis şoyle boyle o an başımdan aşağı kaynar sular dokuldu. Odaya gectim ağladım sonra hic konuşmadım. O işe gidince de mesaj attım şimdiye kadar ne zaman evi pis gordun ne zaman tek ceşit kahvaltı yaptın vs gibi tabi hic birini inkar etmedi ama bişey de demedi o oyle soyleyince ben tamam aşkım yarın da istediğini yaparım sen haklisin diycekmisim ama ben hep cevap veriyomusum susmuyomusum ondan sorun cikiyomus. Sabah da gelmiş hic bişey olmamış gibi sarılmaya calışıyor ittim dunku olayı hatırlattım abartiyorsun herkes hamile oluyor senin gibi yapmıyor demez mi iyice cinim cıktı. 2 haftadır is arıyor stresli farkındayım bugun işinde son gunu ama cezasını neden ben cekiyorum