Kizlar biz taşındık .ev sahibi cok iyi insanlar. 5 kız cocuğunu kaybetmiş hepsi doğduktan sonra 6.7 aylıkken .şimdi bı kızı daha kadının psikolojisi cok berbat durumda normal olarak .kadın anladığım kadarıyla hastane falan bilmez.hatta hicbisi bilmiyorlar gibi. Kızın ustune sadece dua falan okutur okur bu şekil yani .asıl konuya gelicek olursak .az once kadını gordum kızım cok kotu hicbisi yemiyor icmiyor surekli ağlıyor.uykusundan sıcrıyor dedi.gittim baktım kıza kız bildiğin hasta yani goz altı kızarmış halsiz.abla sağlık ocağına gotur dedim .hazır daha acıkken bi şurup yazsın doktor .bakarmi diyor benim adresim burda değil .sonra gozleri doluyor ya bu kızımda olurse diyor.ben bu kadına cok uzuluyorum.turkceside yok oyuzden bilmiyormu acaba.goturucem dedi ama .pek emin olamadım .o hissi almadım ondan kadin korkuyor .zamanında gorumcesi ona ( sen cok iyi olsaydın cocuklarin olmezdi ) demis.ben bile artık o kız icin endişeleniyorum .ben kadına teklif etsemmi acaba beraber goturelim diye.
Guncelleme : kızı goturduk doktora uşutmus şurup falan yazdı .ayrıca kızın ailesi kıza cok duşkun ben biliyorum.kiza bişi yaptıkları yok .lutfen oyle şeyler yazmayın.kadin okadar korkuyorki bişi olucak diye en ufak hastalıkta bile odu kopuyor