Konuyu uzatmadan lafa gireceğim eşimle 2005 senesinde evlendik nisanlanirken eşim babasının sigortasız işlerde calıştığını ve ailesine belli bir miktar yardım ettiğini soylemişti ben aldırış etmemiştim. Bende calışıyordum. Evlendikten sonra 1 i haric diğer kardeslerde evlendi. Eşim 3 kız 3 erkek kardeş. En kucuk erkek kardeşi okuduğu icin ailesine gonderdiği yardım dışında onun dersane masraflarıni eşim ustlendi. derken Kurban Bayramı'nda eşimin memleketine gecirirdik. ailesinin geliri olmadığı icin kurbanı orda bırakırdık. Yaklaşık 10 yıldır calışmıyor kayinpederim 65 yaşını doldurmadigi icin yaşlılık maaşı da alamıyor. 2009 da bir kızımız oldu. Derken en sonunda kayinpederim evde gecimsizlik cıkartmış kv me kaynima kotu davranmis eşim ailesi aldı yanımıza getirdi. Bir yıl gecti aradan ne kv boşanmaya razı geliyor. Nede kayinpederim duzeliyor. Kv. Ve Kaynımla beraber yaşamak istemiyorum iyi insanlar ama surekli aynı evde olmuyor. Eşime bir kac aylığına kardeşlerine gitseler olur mu dedim kavga cıktı aramızda ben onlara gidin diyemem dedi. Bu durum uzarsa boşanma davası acabilir miyim. cocuk olduğu icin boşanmak istemiyorum ama cok diretirse dayanamam gibi geliyor