Merhaba arkadaşlar yeni uye oldum ,yazım ve imla yanlışları yaparsam mazur gorun lutfen .
Benim derdim eşim ile aramızda artık aşamadığımiz sorunlar ve cozum yolu bulmak icin yazacağım .
Eşimle aynı yaştayiz uc yıl once severek evlendik.Hayat goruşumuz ,yaşam tarzlarımiz hemen hemen aynı .1 yıldır sorun yaşıyoruz nedeni size cok sacma gelebilir ama eşimin kardeşi (kaynim) ve eşi (yabancı )nedenleri şoyle .1 yıldır evliler 1 yıldırda sorun yaşıyoruz nedeni eşimin benim ile kaynimin eşini surekli kıyaslaması.Sen neden anneme karşı mesafelesin ,neden suratını asiyorsun?bak o oyle mi canım canım az onu ornek al yahu arkadaşlar herkes aynı karaktere sahip olmak zorunda mı ?ben mesafeli durmak istiyorum sınırlarımı olsun istiyorum bunda ne zarar olabilir .Bak o ne kadar fiziğine dikkat ediyor ne kadar bakımlı sen anca yat kalk .Benim eltimle sorunum yok fakat ailesi dahil herkes bizı kıyaslıyor mesela aynı yemeği ben yapsam normal o yapsa ne kadar hamaratsın.Gorumcemde oyle diyor ki ne kadar beyazsin boyunda uzun bak bide bize bak derken işaret parmağıyla beni gosteriyor esmer ve basenliyiz ben esmer değilim buğday tenliyim diyorum yok.Nafaka konusu mesela eşim der ki ben sadece cocuğuma oderim cocuğumla goruşurum kız buna benzer laf ettiğinde aAA tabi senin hakkın Ukrayna'dan buraya geldin aşkın icin tabiki de nafaka şart iyide sorun benim bu ulkeye ait olmam mi yani ben İstanbuldan gelin geldim tuh kaka .
Kayinvalideme gideriz mesela arada komşular gelir ayy ne guzel otur izle der iyide bari bana da birşey soyle bari yalandan.Sorun arkadaşlar şu ben burada yaşıyorum diye herşey normal hatta uni mezunu olup calışmamam eleştiriliyor arkamdan tabi ama o calışmayınca ay o narin hem biraz evliliğin tadını cıkartsinlar.Artık dayanamıyorum ya ozguvenim duştu .İcimde korku oluyor eltimle yanyana gelince aha yine kuafor ona iltifat edecek bana boş boş bakacak onun yaptığı hazır yemek cok iltifat alacak ben fırında yemek yapsam eh guzel işte eşime artık tahammul bile edemiyorum lutfen fikirlerini bekliyorum