İyi geceler canlarım, meleklerim.
Sıkıntılıyım ama anlatıp kafanızı şişirmeyeceğim ya azıcık da dışa donuk yaşayacağım. Tek soyleyeceğim o en yakın arkadaşım, kuzenimle ilişkimiz bitti. Ailesi istemiyormuş da sebebi ailevi.
Şimdiiii gelelim konuya. Ben onceden cok hoşlandığım bir cocuğa mesaj attım işte en son nisanda konuşuyorduk o cevap yazmayınca ben de atmamıştım. Dunden once ben mesaj attım. Arkadaşımın arkadaşıydı. 3 yıldır tanışıyoruz ama yuz yuze goruşmedik hic. Goruşelim dedik surekli mesela bakın ben bir yerden ayrılınca o geliyordu oraya sonra benim de durumum musait değildi. Bir kere goruntulu arama yapmıştık bu 6 saati buldu ama neler konuşuyoruz oyle populer kulturun iticiliğinden, siyasetten, kitaplardan, muzikten, yaşamdaki ortak zevklerimizden falan konuştuk. Mesela yazmaz yazmaz ama sonra upuzun bir acıklama yapar asla mesajlarıma kısa cevap vermişliği yoktur. Dun arkadaşım onlaymış işte bilmiyordum arkadaş da ona takıntılıya fotoğraf atacağım demiş o da gulumsemiş. Ama benim haberim yoktu tabi. Neyse fotoğrafı attı arkadaş, o da senden fotoğraf istiyor dedi. Ben şok

Ben gecenlerde onun numarasını kaydettiğimde whatsapp'ta profil fotoğrafımızın aynı olduğunu gordum. Tıpatıp değil de verilmek istenen mesaj aynı. Sosyal medyada benim gibi o da. Kullandığımız profil fotoğrafları benzer oldu hep. Aynı duyguları yaşıyoruz aynı anda insanlardan kacınma, uzaklaşma hissi.
Neyse ben fotoğrafı atmadım ickili ortam işte dalga mezesi olmayayım dedim. Mesaj da atmadım buna sonradan. Sen neden yazmadın dediğimde senin oncekiler gibi birden ortadan kaybolduğunu sandım dedi. Hep oyle yapıyordum gercekten ee o yuzden hep benim yazmamı beklemiş yersen