Kızlar annemle cok tartışıyoruz.Anneme karşı cok tahammulsuzum.Nedeni ise cocukluğum ve ergenliğim.bşz daha 8-10 yaşındayken annem ablamla yaptığımız yaramazlıklara beddua ve ağır kufur ederdi ama oyle boyle değil cok ağır sozler.bşze hep tahammulsuzdu.evet onun da hayatı cok zordu babam ve babamın ailesi annemi cok ezdi.Annem de bizden cıkardı acısını.işin kotu tarafı annem kendisini haklı goruyor.yaz tatili icin memlekete geldik ve annemde kalıyorum.surekli ona karşı ofkeliyim iyi soylese de Tahammul edemiyorum.normalde cok sakinim, anlayışlı biriyim ama soz konusu annem olunca oyle olmuyor.kucucuktuk bize or..pular,kerh..ne bekcileri,ağzınıza gozunuze sı..ayım ve daha ne ağır laflar soylerdi.yuzumuze tukururdu.bugun hepsini yuzune vurdum icimi boşalttım ama aldığım cevap sizde hic soz dinlemiyordunuz oldu.evlenene kadar da devam etti boyle.şimdi evine geliyorum rahat ettirmek icin uğraşıyor maddi manevi destek oluyor bizi yormuyor ama yine de ben ofkemi kinimi yenemiyorum.cunku hala kendisini haklı goruyor.cok uzuluyorum.ne olacak, nasıl ustesinden geleceğim bilmiyorum.bir de gunaha mı giriyorum korkusu her şeyden beter.