Daha once buradan telefon bataryası garanti kapsamında değiştirildi. Arka kapağı tam yapıştırmadıkları icin kalkma yaptı ic boyası soyuldu sonra kameraya kacan toz yuzunden kamerada leke oluştu. Arıyorum kac gundur ses yok ne oldu telefonun akıbeti diyorum duzgun bir dil ile direkt 1000 kusur TL odeme gorunuyor dedi bende dalga mı geciyorsun bir kapak yapıştıracaksın sonra kameradaki tozu temizleyeceksiniz carşıda 200 lira dediler dedim sonra teste daha belli değil diyor.

Tamamen insan kazıklama uzerine bunlar. Yapan arkadaşa soyleyin daha once kapağı bu serviste duzgun yapıştırılmadı diye bunlar oldu duzgun yapıştırsın dediğimde laf cevirdi tekra dediğimde yuzume kapattı. Samsung arayıp boş boş laf uzatıyor, bu ulkede Samsung alınmaz enayilik. Butun cihazlarımı satıp Apple alacağım. Apple almasam en azından Xiaomi alırım fiyat denge acısından servis kalitesi kazığı zoruma gitmez. Bdh Ankara'ya gondermek istemediğimi soylediğimde başka bir yerdeki serviste yollayamazsın diyorlar. Samsung pişmanlıktır. Bunlar nasıl insan yuzune telefonı kapatabilir bu ne curet? Ben sana mecburi yolladım ne curet lan bu? Bu ulkede duzen ve adalet olsa oyle bir şey yapmaya yemezdi tabii. aklınızda bulunsun bdh bilişim Ankara cok sorunlu bir yer oraya cihaz yollamamaya calışın.