Arkadaşlar telefonumu gecenlerde şarj olmama sorunundan oturu teknik servise gondermiştim. Cihazımın şarj sorunu cozulmuştu (parca değişimi yapılmış) ama cihazı teslim aldığımda oncesinde sorunsuz olan dokunmatik arızalıydı. Ne yaptılarsa artık calışan dokunmatiği bozup geri yollamışlar. Bunun uzerine tekrar servise gonderdim ve dun telefonu teslim aldım. Ekran/dokunmatik modul değişimi yapılmış ancak sorun aynen devam etmekte.

Bu durumdan cok sıkıldım artık haftalardır telefonumdan mahrumum ve bir daha gondersem yine yapamayacaklar gibime geliyor. Garantinin bitmesine 3 ay kaldı. Cihaz değişim talebinde bulunsam kabul edilir mi?

2 kez garantiye gonderilirse cihaz değişim talebinde bulunulabilir diye bir kanun da varmış şurada.

Garanti Dahilinde Arızalanan Telefonun Değişimi ve Para İadesi Firmaların hala yururlukte dediği bir kanun var ve bir sene icerisinde 4 kere arıza yaparsa değişim veya para iadesi yaparız diyorlar. O kanun değişti. Artık oyle 3-4 kere aynı arıza falan diye bir şey yok. 29029 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan Garanti Belgesi Yonetmeliği'nin 9. maddesini dikkatli
teknoseyir.com

Konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.