Merhaba arkadaşlar
32 yasinda 3 cocuk annesiyim 3. Cocuğuma yeni dogum yaptım 3 aylik olduk.benim eşimin ailesinden yana bir sıkıntım var kayın valimdemler yeni ev değiştirdiler havuzlu sitelerden bir eve taşındılar buraya kadar sıkıntı yok benim kızım 4 dort yaşında onun icin arada kalmaya gittim bu pandemiden dolayı yasaklarda evlerden cıkamadığımız icin 3,4 gun kaliyordum haa bu arada evinde 2 defa kaldım.kalıyorum diye bunlara dert oldum.kizimin doğum gununu evlerin de kutlamak icin onlara gittik. o gun de eşim icerde uyuyor.bahcede oturuyoruz gorumcem k.valide komşusu bunlar 3.u muhabbet ediyorlar kendi aralarında k.valide komşusuna diyor ki;senin oğlanlar evlendiğinde gelinler geldiğin de huzurun bozulacak artık idare etcen artık gibi laflar soyledi.benim orada tepem attı bir şey de diyemedim icime attım ( boyle durumlar da onlara karşı kendimi savunamıyorum haksız duruma duşerim diye bir şey diyemiyorum )kızıma sen neden suslemeler getirmedin dogum gunu boylemi olur falan deyince iyice tepem attı sonra eşimi uyandırdım
O da ne oldu bir şey mi oldu deyip soruyor evden dışarı cıktık anlattım.bana bağırıp cağırdı bana boyle şeyler anlatma paranoyak oldun sen dedi benim moraller sıfır, eşim sakinleştikten sonra onlar oyle benim icin cekiver, annem babam ne yapayım dedi.yorumlarınizı merak ediyorum o gunden beri beynimin icinden cıkmıyor bu konuşmalar eşimle arama soğukluk giriyor
Onlarla konuşmadan rahat edemeyeceğim