herkese merhabalar,

İş stresimi biliyorsunuz. Bir yerle goruşecektim izne cıktılar bu haftaya kaldı goruşmem...Hoş ordanda pek umitli değilim.
yabancı dil toplantılar yazışmalar o kadar yoğunum ki sanki yonetici olarak işe başladım....
Acıkcası cok zorlanıyorum ve ilgisiz bir yoneticim var ne yazık ki....
Henuz 3 aylık olmama rağmen hep yalnız giriyorum toplantılara....Diğer bolumlerin yoneticilri elamanları ile birlikte giriyor..
neyse diğer yerle yarından sonra goruşeceğim bana şans dileyin.......
gelelim konumuza eşime dedim moralim cok bozuk inglzce bişey sordular anlamadım gulduler falan dedim. O da işte zaten ayrılacaksn dedi sonrada yoneticine soyle falan dedi...Ben burda asla calışmak istemiyorum ama eşim burdan ayrılmamı pek istemiyor gibi. Acele etme aynı denklikte başka firma buluruz diyor. AMa inanın hic hırsım yok şuan gideyim geleyim maaşımı alayım kafasındayım.
Her gun iş yerinde ağlıyorum......
Bugunde bana soğuk yapıyor aramızdaki tek konuşma buydu moralimin bozuk olduğundan bahsetmem. Cocuğun ilacını bulamamış evde bende tarif ettim bak oralara dedim işte.
Yok nasıl bilmezsin cocoğu olanların en kritik şeyi vs vs yazmış

Şimdi de ben araba ile geldim şirkete izin al gel. evde insan varken arabayı goturme servsle git falan yazmış.
benim ne sucum var burda Allah aşkına ters yaptıracak kadar??