Oncelikle şunu soyleyeyim. Eşimin malı cok kıymetlidir. Hele bi de cok para verdiyse cocuğu gibi korur onu.
bir kac ay kadar once kendisine 200 euroya bi kulaklık almıştı. Ben de 2-3 ay once kendime kablosuz kulaklık aldım. Ama cok pahalıya gerek yok diye 20 euro ’luk basit bsey aldım. 1-2 ay kullanabildim. Sonra bozuldu hemen. Ben de yeni bsey almamak icin eşimin kulaklığını kullanıyordum. Ama ne zaman. Ev supururken. Yani supurge sesinden duymayacağım icin sadece ev supururken max 1 saat kullanıyorum. Bi de arada evde spor yaparken. O da cok nadir.
bugun bi mağazaya gittik. 15 Euro ’ya bi kulaklık gosterdi. Onun 200 Euro olan kulaklığının tipinde. Bu kask gibi olanlar var ya. Ondan. Bak bu da guzelmiş. Sana bunu alalım. Benimkini kullanma dedi. Şok oldum. Normalde başkalarına falan vermek istemez zaten malını ama bana da bu şekilde davranması beni aşırı kırdı. ‘Ben masraf olmasın pahalı kulaklık almayıp seninkini kullandım. Sen de onu bana kullandırmak istemiyor musun ’ dedim. ‘Ya şimdi hemen yanlış anlayıp kusme. Kullanırken bozulsa kırılsa nooolacak ’ falan dedi. Ben de bozulsun nolacak benden kıymetli mi falan dedim. Aşırı sinirlendim ve kırıldım. Yanlış mı duşunuyorum ? Benim oyle bseyim olsa ben onun kullanmasından assssla cekinmem