Oncelikle herkese merhaba,hepinize sağlıklı diliyorum O kadar uzun zaman olmuş ki gitmeyeli bugun canım sıkkın olunca konuşmak dertleşmek amacıyla buraya giresim geldi. 2019 yılında tanıştığım,ailemin onay vermemesi durumu ile ilgili olan polis sevgili konum vardı hatta. Sonuc olarak o yıldan bu yana birlikteyiz ve onu cok seviyorum. Onun da beni sevdiğini hissediyorum bunu bana hareketleri ve davranışları ile hissettiriyor zaten. Fakat cok agresif,her tartışmamız da sinirleniyor,bazen sinirlenip bağırıp cağırıyor,bazen sessizleşip icine kapanıyor. Ben ikisinden de hoşlanmıyorum. Surekli tartışan bir cift olmadığımız icin de bunu gormezden geliyordum. Yada cok sevdiğim icin uzerini kapatıyordum bilmiyorum. Bir kac gundur boğaz enfeksiyonu gecirdiğim icin ben de aşırı huysuzum,istiyorum ki benimle ilgilensin,benim onu duşunduğum gibi o da beni duşunsun. Onun da dun eğitimi vardı yorgun olduğunu soyledi. Bende sitem edip uzerine gittim Hasta olduğum da benimle ilgilenmeyeceksen ne zaman ilgileneceksin orda film izliyorsun surekli gibisinden. O da tartışmak istemediğini yorgun olduğunu soyledi. Ben biraz daha soylenince De bir den beni engelledi. Şok oldum. Tartışmalarımız olmuştu fakat hic boyle bir şey yapmamıştı. Sonrasında aradım acmadı. SMS olarak uzerine gidersem tartışmanın buyuyeceğini beni her yerden engelleyeceğini soylediğinde cektim pike mi kafama sinirim gecene kadar ağladım. Yatarken baktığımda engeli kaldırmıştı fakat Cok uzuldum ve kırıldım yaptığı harekete. Bugun de hic ses soluk yok o yazmıyor bende yazmadım. Her tartışmada ondan boyle aşırı tepki aldığım icin artık kırılıyorum. Onu cok seviyorum yazmamak aramamak icin kendimi zor tutuyorum fakat cok uzgunum aramamanın daha doğru olduğunu duşunuyorum cunku bunu alışkanlık haline getirdi artık surekli o yapıyor ben arıyorum gibi oluyor. Şimdi de oturdum balkonda boş boş etrafı izliyorum,ne yol izleyeceğimi bilmiyorum artık. Bir taraftan cok seviyorum asla ayrılmak istemiyorum,diğer taraftan nereye kadar boyle gidecek evlendiğimiz de de bu inat olacak mı diyorum ama bilmiyorum hic
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.