Dun de konu acmıştım kayınvalidemin gozle gorulur eziyeti icin . Dun geldi bize sabah kahvaltıyi bebeğim durmadigi icin eşim hazirladi kayinvalidemden de yardım istemiş . Bebeğim de fıtık var emziriyorum uzun sure memede duruyor . Her ne kadar yapabildiğim kadarını yaparım desem de elimden geleni yine yapmaya calıştım . Kahvaltı hazırlarken eşime "biz eskiden boylemiydik baban kucuk cocuğun var demezdi kahvaltı hazirlatirdi" diyor . Eşim de " eski zaman mı kaldı ne yapalım şimdi cocuğu bıraksın kahvaltı mı hazirlasin , ha o hazırlamış , ha ben hazırlamışim ne farkeder " dedi . O gun normal bir şekilde gecti akşam yemeğini bebeğimi uyuttuktan sonra yaptım oyle ustun koru de değil guzelce masayi kurdum yemeği yedik bebeğim uyandi masayı topladım apar topar cay koydu eşim de . Sonra oturma odasına gecip bebeğimi emzirdim uyutmaya calıştım . Uzun bir sure sonra bebeğim uyudu . Mutfağa bulaşık makinasini boşaltıp kirlileri yerlestiricektim sonrasında da biraz uzanicaktim ben daha bulaşık makinasini boşaltırken kayinvalidem geldi eşim mutfakta yanımdaydı . Biz oraya geciyoruz siz buraha geciyorsunuz sizin derdiniz ne surekli bunu yapıyorsunuz ben aptal değilim ne yapmaya calıştığınızin farkındayım ile başlayan hakaret beddua ve iftira ile biten uzun kotu ve yuksek sesle cumleler kurdu . Eşim sis derken ne demek istiyorsun bu kız ne yaptı sana elinden geleni yapıyor bi saygısızlık mı yaptı ,dort donuyor etrafında dedi .ben onun annesiyle konusucam , ona dicem diyeceğimi dedi . Ben de sesten korkuyor diye bebeğimin yanına gitmiştim odaya geri dondum ne yaptım anne dedim yanında oturmadim da gecip ayrı bı odada keyif mı yaptım akşam yediğimiz masayı topladım sen cok zekisin benden de akıllisin oğlumu sen boyle yaptın ama senin ağzına s....k dedi . Eşim bu defa ses tonunu dahada yukseltti . " Benim huzurumu kacıramazsin derdin problem cıkarmaktı zaten sesin dedi kayınvalidem evi terketti gitti kaynım da yanındaydı o goturdu . Kaynım evden cıktıktan yarım saat sonra eşimi aradı . " Abi yengemden de senden de annem adına ozur dilerim kusura bakmayın "dedi . Neler oldu bitti anlamıyorum amacı neydi anlamıyorum . Bizden ne istiyor