Direkt sorumu soruyorum.
Kp 2 erkek cocugu var biri esim en buyuğu birde kaynım var bekar. Kp 2 kamyon 1 cay ocağı 1 minibus ve tarla var 2 tane. Cay ocağı alınırken esim 60 bin kredi cekip babasına vermis bekarken. Dugunumuzde de zaten sadece takıyı aldılar gerisini esimle ben hallettik. 60 bin tl lik altin aldılar. Biz ayri sehirdeyiz esimle
Kaynim da babasinin yaninda hazira kondu dukkani 5 yıldır o calıştırdığı icin dukkanı onu uzerine yapacak ve 1 kamyon ve 1 tarla kaynıma verecek (ama duğununu takısını vs kendi yapma şartıyla). Bizede sadece 1 kamyon 1 tarla duştu. Zaten gozden ırak olan gonulden ırak olur. Esime de pek duşkun değiller. Ben bu durumu kabul ettim ama esim zorluk cıkarıyor. Eşim hakli mı yoksa payımıza ne duşerse kabul edip cekilmek mi en doğrusu?
Unutmadan birde kayinbabam gecen gun eşime demiş ki . Biriniz bal yiyecek biriniz peynir ekmek. Burada ne demeye calışıyor sizce? Bana ayrımcılık yapıyor gibi geldi. bu laftan sonra goruşmek istemedim hicbirsey versinler istemedim eşim ustune ustune gidiyor.